2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انجام آزمایش ها دیدگاه علم همیشه بر پایه آزمایش و .... بوده

خب یکی از این ازمایشات رو ک مبنی بر رد وجود دنیای ماورا و به اصطلاح اجنه هست رو بگین 

ماهم استفاده کنیم..

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

کافر و مسلمون ؟

اینو نمیدونم ولی کتابای عجیبو غریبی داره میگه یازده ماه فقط خرما و عدس خوردم لب به گوشت نزدم خخخ الانم انگار‌جن داره وقتی قاطی میکنه هردعایی هم بگی بلده عجیبه خیلی ولی از هیچی استفاده نمیکنه نمیدونم‌چرا

خب یکی از این ازمایشات رو ک مبنی بر رد وجود دنیای ماورا و به اصطلاح اجنه هست رو بگین ماهم استفاده کن ...

عزیز مشخصه که شما هیچ چیز تا حالا مطالعه نکردید 

چیزی که اثبات نشده قابل رد نیستش 

مثلا اینکه من مدرک بیارم در رد نبود اژدهای دو سر

/      /  
میشه واضحتر بگی ؟

الان ادعا کردن یک نفر ک این ناشی از توهمات ذهنی و مشکلات روحی و بی خوابی فرده و نیاز ب روانشناس و روانپزشک داره میخام بگم  ایا شما توهم در این زمینه رو تایید میکنید ؟

عزیز مشخصه که شما هیچ چیز تا حالا مطالعه نکردید چیزی که اثبات نشده قابل رد نیستش مثلا اینکه من مدرک ...

من قران رو مطالعه کردم 

نظریات مخالفین هم مطالعه کردم 

زیست اونها هم مطالعه کردم 

اما راجع ب علم بگم : در جهت اثبات جهانی دیگر چون به چشم کسی تا ب حال ندیده پس جهان دیگری وجود نداره آیا اینطوره ؟ یا این استنباط میشه ؟ 

علم میگه باید ببینم تا بگم هست ولی خب حقیقت ماجرا چیز دیگ ایه 

من دیدگاه علمی رو به پپیروی از دین میدونم ولی شما علم مطلق پس به تفاهم نمیرسیم

الان ادعا کردن یک نفر ک این ناشی از توهمات ذهنی و مشکلات روحی و بی خوابی فرده و نیاز ب روانشناس و رو ...

بله پیش میاد ولی مال من توهم نبود هیچ مشکلی هم نداشتم یه بارم لخته لخت خوابیده بودم نمیدونم آیا کامل خواب بودم یا نه یکی با تمام توانش چنان با سیلی زد بهم ولی حس‌نکردم تو دنیای واقعی باشه اینو نمیدونم چی بودبهرحال پاشدم لباس پوشیدم یه بارم تو این خونه بایدبیدار میشدم یکی دوتا زد رو شونه م‌بیدار شدم اینو‌بیشتر حس واقعی بود تا اون سیلیه

عزیز مشخصه که شما هیچ چیز تا حالا مطالعه نکردید چیزی که اثبات نشده قابل رد نیستش مثلا اینکه من مدرک ...

چطور راجع به ادم فضایی ک صرفا نشانه هایی شاید براشون اشکار شده ولی ب چشم دیده نشده این نظر وجود نداره 

بههرحال سعی کردم برخلاف شما درست تفسیر کنم 

بله پیش میاد ولی مال من توهم نبود هیچ مشکلی هم نداشتم یه بارم لخته لخت خوابیده بودم نمیدونم آیا کامل ...

بله توهم و خوابم هست ولی توهم حقیقی تفاوتش با واقعیت حقیقی مشخصه حداقل برای منی ک دیدم 

من قران رو مطالعه کردم نظریات مخالفین هم مطالعه کردم زیست اونها هم مطالعه کردم اما راجع ب علم بگم : ...

کی گفته علم میگه باید ببینم تا بگم هست؟

کاملا اشتباهه یه نمونش نوترینوها

/      /  
بله توهم و خوابم هست ولی توهم حقیقی تفاوتش با واقعیت حقیقی مشخصه حداقل برای منی ک دیدم

حیف شوهرم خیلی حوصله و اعصاب نداره الان وگرنه متخصصه خودش ولی هیچی یادم نمیده خیلی بدجنسه جز اذکار قرآنی و یه سری نکات مثلا میگه اسفند شب نسوزون فقط روز

چرا پس اینهمه هزینه برای کشفش میکنن ؟ اینهمه تلاش و هزیتنه و وقت برای چیزی ک قابل اثبات نیست

کجا هزینه کردن؟

اگر ببین اثر قابل مشاهده ای دیدن که عجیبه و ممکنه ارتباط داشته باشه به بیگانه ها هزینه میکنن 

که تا الان نتیجه ای نداده و اثری هم ثابت نشده 

/      /