2777
2789
در قران وجود اجنه به صراحت ذکر شده در جهان هستی بخش ماورا وجود داره و صرفا متشکل از وجود انسان ها ن ...

اثبات کن برای من حرف بی سند و الکی نیاز

تو دین گفته شده انسان از گل آفریده شده آیا این صحیحه؟خیر

/      /  
بله انسانی و یک شکلو یک لباس و مسن کچل صورت گرد قد کوتاه کلا زشت بودن ولی بشدت خوب بودن که زشتیشون ...

اون شمایل زشت برای شما حس غیر انسانی ایجاد میکرد درسته ؟

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چه نظر خوبه

گره گشایه ....زرنگ میشی ....برکتت زیاد میشه ....جذب عشق تو زندگیت ...

من حرف زدم درسته ترسناکن ولی خنده دارم هستن وقتی حرف میزنن ...از خودمون حدود چندسانتی بلند ترن ولی مثل نا رو پاهاشون راه میرن وقتی میشینن به دستاشون تکیه میدن 

من میگم قران گفته میگه مزخرفه دیگ نمیدونم چی بگم

هیچی نگو اینجور مواقع سکوت بهترین کاره بحث کنی فقط اعصاب خودت خورد میشه عزیزم کسی که اعتقاد به خدا و قرآن نداره نمیتونی معتقدش کنی پیامبر نیستی که وظیفت هدایتشون باشه گلم یه بار بگو قبول کردن که خب وگرنه که هیچی 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

اثبات کن برای من حرف بی سند و الکی نیازتو دین گفته شده انسان از گل آفریده شده آیا این صحیحه؟خیر

سند من قرانه 

دیگ نمیدونم دنبال چی هستی 

مطابق قران انسان از طین افریده شده و این اشاره به وجود و بعد مادی خلقت بشر هست و به همین دلیل میگن تفسیر قران امری ضروریه 

هیچی نگو اینجور مواقع سکوت بهترین کاره بحث کنی فقط اعصاب خودت خورد میشه عزیزم کسی که اعتقاد به خدا و ...

واقعانم 

کسی ک یکبارم نرفته دنیال معنا و تفسیر قران نمیتونه نقدش کنه اما همه عالم به علم شدن الکی 

سوالتو نفهمیدم ولی اون زمان مطمئن‌بودم جن هستن نه فکرنمیکنم یه شمایل خاصی داشتن

همینو میخاستم بدونم 

احساس شما 

درک شما 

و اطمینان شما 

پس توهم نبوده 

گره گشایه ....زرنگ میشی ....برکتت زیاد میشه ....جذب عشق تو زندگیت ...من حرف زدم درسته ترسناکن ولی خن ...

شما دیدین ؟

بله وجود سم برای اونها کاملا دروغ هست