2777
2789
عنوان

برای زندگی با خانواده شوهر در یک خونه چه سیاستایی لازمه بدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر یه خونه روستا آرامش خودمو از دست نمی‌دم  عمرم دست خداست معلوم نیست اونا ده سال دیگه بیست سال دیگه زنده  باشن باید اینهمه وقت زندگیم جهنم شه بشم نوکر خواهر شوهرها مهمونا و هزارتا حرف حدیث که چی یه خونه ده بیست سال دیگه بهم برسه که اونم فرسوده شده

بخاطر یه خونه روستا آرامش خودمو از دست نمی‌دم عمرم دست خداست معلوم نیست اونا ده سال دیگه بیست سال د ...

اینم اضافه کن

تا عمر دارن

عین کلفت و غاصب نگاشون میکنند

و همیشه خونه شون میشه مقر خاندان شوهر

هی میان هی میرن 

شوهرت مجردی خونه ساخته پس پدرشوهرت همین الان سهمشو بده مثلا نصف بزنه به نام شوهرت

نمیزنن میگن یا بیا با ما زندگی کن یا هم اینو میکنیم ارث بین ده تا بچه!!!!!!!! 

من پنج ساله با مادر شوهرم زندگی میکنم 

ببین حتی فرشته هم باشن دهنت سرویسه 

نداشتن حریم خصوصی اولین مشکلته

نداشتن آرامش و آسایش مخصوصا اینکه میگی دختراش بهشون سر میزنن 

بخدا مادرشوهر من خیلی خوبه اما بی فکر و بی مسیولیت شده الان که هیچ باردارم کمتر جای می‌ره چون من دیگه نمیتونم به پدر شوهرم برسم

اکثر مواقع این زن نیستش یا رفته خونه دختراش یا رفته خونه پسراش من میمونم و پدر شوهر ، بااینکه خواهر شوهرم خونش روبروعه شاید از ده باری که من غذا بردم برای پدر شوهرم اینا اون یبار غذا فرستاده باشه 

الکی الکی شده وظیفم!

این از این ... همه هم توقع دارن تو بمونی خونه مراقب همه چی باشی!

خرج خانواده شوهر و اینچیزا میاد روی دوشتون بخواید نخواید

من که هرچی شوهرم گفت دور بیوفتیم ممکنه بقیه نزازن بابام خونه برام بخره اهمیت ندادم خدارو شکر از اینجا میرم بعد از عید 

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗

چه تصرفی ما ساختیم

بعد فوت اونها اون خونه کلنگی میشه فقط زمینش ارزش داره که مگه زمین تو روستا چقدر می ارزه شما برین مستاجری شوهرت میتونه کم کم جمع کنه یکی بخره در ضمن روزی دست خداست شما تو اون خونه نری بازم خدا روزیتونو میرسونه