2777
2789

سلام وقت بخیر

هرسال یادشه شیرینی ‌و گل و رستوران

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

نه ولی به پسرم یادم میدم ازدواج کرد هیچوقت تولد زنش و سالگرد ازدواجشون و یادش نره و حتما کیک و کادو بخره میگم پسرم همین چیزا کیفیت زندگیت و میبره بالا وقتی هم کیفیت زندگیت عالی میشه که حال زنت خوب باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کامل حتی تاریخ عقد یادمون هست 

ولی همسرم همیشه ساعت ۶ صبح که میره سر کار برام پیام میزاره 

گل کیک و شام 

تمام تاریخ ایران مهم هم یه جا یه طلای خوب برام میگیره میگه هدیه

خدااااای ممنونم برای دادهها و نداده هات😘🥰

من یه روز قبل تولدم عقد کردیم روز تولدم جشن گرفتیم یادش بره فرض کن جفتشو یادش رفته😬

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

اگه یادش بره اعدام کمشه😁

دیگه بدرد نمیخوره اون زندگی اگه یادش نباشه😭😭

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

یبار یادمه .عقد بودیم...همسرم سالگرد اولین دیت .برام گل خرید.....تو دلم گفتم خاک تو سرت مثلا تو خانمی.  ...درواقع خجالت کشیدم ازینکه همچین چیزی یادش مونده😂😁😅خودم پَرت

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
نه ولی به پسرم یادم میدم ازدواج کرد هیچوقت تولد زنش و سالگرد ازدواجشون و یادش نره و حتما کیک و کادو ...

آفرین مادرشوهر نمونه منم به پسرم از الان یاد دادم البته نه اینکه بگم با رفتارم خودش فهمیده مهمه و عمل میکنه

من هممممه مناسبتا یادمه 

نه تنها تولد و سالگرد ازدواج خودمون بلکه تولد و سالگرد ازدواج تمام اعضای خانواده رو یادمه 

شوهرم گاه گاهیه،گاهی یادشه گاهی نه 

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
موافقم بچه ندارین؟

تازه ده ماهشه 

خدابهمون دیر بچه داد

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون