2777
2789
عنوان

چی میشه که یه دختر چندسال بعد بهم زدن نامزدیش هنوز پیگیر پسره ست🤔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمارشو راحت میتونه پیدا کنه با هم یجور فامیلن

پس این ارتباط همچنان ادامه داره حتی یه طرفه باشه موضوع یا عادت کن به رفتارهاش یا قید نامزدت رو بزن چون من اعصابم نمی کشه هر روز یه شماره رو گوشی شوهرم ببینم

وقتی میگی پارتنر یعنی رابطه تون رو هواست( واینکه پارتنر به کسی میگن که با هم رابطه داشته باشن، شما ...

نه عزیزم رابطه چیه!

من نمیدونستم قبلا نامزد کرده

بعدشم رابطه ی ما نزدیک ۲سال بعد بهم زدن نامزدش شروع شد

خب وقتی به این اطمینان رسیدم نمیخوادش،باهاش وارد رابطه شدم

با دختره بعدا آشنا شدم از طریق دانشگام

دلتنگ آواز قو🦢
وقتی میگی پارتنر یعنی رابطه تون رو هواست( واینکه پارتنر به کسی میگن که با هم رابطه داشته باشن، شما ...

یعنی تو ایران کاش یکی میزدن تو دهان اینایی که هی میگن پارتنر

خیال کردن این واژه یعنی خیلی باکلاسه طرف در حالیکه این یعنی فرد خرابه و در رابطه بی تعهده و تا تهشم رفته

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
یعنی تو ایران کاش یکی میزدن تو دهان اینایی که هی میگن پارتنرخیال کردن این واژه یعنی خیلی باکلاسه طرف ...

آره

ولی بعضیا واقعا نمیدونن کلمه ی سنگینیه و معنیش چیه  چون باکلاسه استفاده میکنن

وطن ای مادر غمدیده ام.......

برای قضاوت نابجاتون متاسفم!لطفا از تاپیکم برید بیرون

من شما رو قضاوت نکردم میگم این کلمه معنیش اینه بفعمید وقتی یکی خواستگاره بگید خواستگار نه پارتنر

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
آرهولی بعضیا واقعا نمیدونن کلمه ی سنگینیه و معنیش چیه چون باکلاسه استفاده میکنن

نه عزیزم معنیش رو میدونیم

منتها دلیل نمیشه هر رابطه ای به رابطه ی جنسی ختم بشه

ادم واسش فرصت پیش میاد وارد آشنایی میشه،شاید بهم بخورن ازدواج کنن شایدم جدا بشن

دلتنگ آواز قو🦢
من شما رو قضاوت نکردم میگم این کلمه معنیش اینه بفعمید وقتی یکی خواستگاره بگید خواستگار نه پارتنر

وقتی رابطمون رسمی نیست چرا بگم خاستگار

ملت با شوهر عقدیشون رابطه ندارن

کی با دوست پسر رابطه داره آخه

دلتنگ آواز قو🦢
پارتنرمم آدمی نیست که در مورد گذشته بگهحتی یجور رفتار میکنه که چنین چیزی نبوده،مثلا اون اولاش میگفت ...

مردا وقتی ی مسأله براشون تموم شد تموم شد این زنها هستن که ول کن نیستن .البته ی تعدادی از مردا وقتی ازدواج می‌کنن و میبینن زندکی اونجور که باید پیش نمیره وسوسه میشن برگردن ب گذشته .اما اغلب وقتی دختری رو از زندکیشون بیرون کردن دیگه برای زندگی انتخابش نمیکنن شاید هرز بپرن باهاش اما زندگی نه

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
جالب و منطقی بنظر اومد کامنتتمرسی که وقت گذاشتی عزیزم

خواهش میکنم عزیزم 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄