2777
2789
عنوان

چوب را که ورداری دزده خبردار میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 68 پست
اگر ممنوع الخروج نشده، یعنی بیگناهه از نظر دادگاه. متجاوز رو اصلا با هیچ وثیقه ای آزاد نمی‌کنن. چرا ...

اتفاقا اینکه ممنوع خروج  نشده یعنی بی عدالتی دادگاه شما حتی به دزدی متهم باشی حق خروج نداری چه برسه متجاوز باشی و بخاطر زندان هم رفته باشی

من هم همین را میگمگفتم خواهر پژمان تو کار خرید و فروش ملک استمگه قاضی است که خودش را انداخته وسط؟؟

یه سوال چرا شما که یه آدم غریبه هستی حق نظر دادن داری ولی خواهر،خواهر پژمان حق نظر دادن نداره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا اینکه ممنوع خروج نشده یعنی بی عدالتی دادگاه شما حتی به دزدی متهم باشی حق خروج نداری چه برسه ...

من که نمی‌دونم چی تو سر قاضی گذشته، چون از یه طرف بازداشت موقت می‌زنه، از یه طرف ممنوع الخروج نمی‌کنه‌. اما همه حتی پارسادوست هم همه رو حواله میده به نظر دادگاه. پس وقتی خودش هم راضیه، ما چرا شاکی باشیم؟

کاش خواهر پژمان هم یکی جمعش می کردوزززه خانماگه جرات داری با اون سر و لباس و پوشش بیا ایرانخودت لخت ...

آره نباید فضولی کنه بزاره قانون کار خودش کنه این طوری بیشتر حاشیه درست میکنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
یه ذره ام باید جنبه ی عمومیشو درنظر گرفت مردم الان موندن که دقیقا چه اتفاقی افتاده ؟ هنوز شرح کامل و ...

همه شون همینن

اون همایون الدنگ  یک مدت با سحر دولتشاهی چرخید 

بعد استوری کرد نه سحر از من حامله نبوده که بخواد سقط کنه

بعد هم زد زیر همه چی

خوبه اینا  از دختر خودشون خجالت نمی کشن

یا مهران مدیری به جای اینکه پسرش را داماد کنه خودش جلوی دختر و پسر دم بخت داماد شد دوباره؟؟

یا شهاب حسینی جلوی دو تا پسر زن طلاق داد و دوباره داماد شد

یا اون مهدی هاشمی بی ریخت  جلوی دختر و نوه  با زن جووون ازدواج کرد

دامادش هم متجاوز ریحانه پارسا بوده

ریحانه گفته سیاوش اسعدی وقتی پونزده  سالم بود یهم تجاوز کرد

که بعدش نورا هاشمی و سیاوش اسعدی جدا شدن

یه سوال چرا شما که یه آدم غریبه هستی حق نظر دادن داری ولی خواهر،خواهر پژمان حق نظر دادن نداره؟

چون کو‌ن برادرش گوهیه و حداقل کار اینه که سکوت کن؟نه اینکه بیاد چهره کسیکه برادرش بهش تجاوز کرده و قربانیه رو  استوری کن تا ایرانی های دو‌دول پرست بیشتر از قبل بهش هیت بدن؟؟

بعد شما تو ایران زندگی میکنی؟از افکار جامعه راجع به قربانی تجاوز خبر داری؟؟

گفته رفتم دیدن پدر و برادر و خواهرم تو کانادابرای مردم ایران شهر فرش و شهر لوازم خانگی تبلیغ می کنه ...

اینکه تونسته بره دلیلش اینه که تجاوز از طرف پزشکی قانونی کشور تائيد نشده به همین دلیل ممنوع الخروج نبوده، که اگر غیرازاین بود از تهران نمیتونست خارج بشه

من که نمی‌دونم چی تو سر قاضی گذشته، چون از یه طرف بازداشت موقت می‌زنه، از یه طرف ممنوع الخروج نمی‌کن ...

ربطی به این دختر نداره که به صورت کلی میگیم نباید این اتفاق بیفته نه صرفا همین موضوع 

نباید هیچ مظنونی بتونه قبل از تکمیل پرونده اش بتونه از کشور خارج بشه 

حالا پرونده هرچی می‌خواد باشه و اون شخص هرکی می‌خواد باشه 

چون کو‌ن برادرش گوهیه و حداقل کار اینه که سکوت کن؟نه اینکه بیاد چهره کسیکه برادرش بهش تجاوز کرده و ق ...

اره عزیزم خبر دارم ولی یاد گرفتم زود قضاوت نکنم،چیزی که پزشکی قانونی و قاضی هنوز تو درست یا غلط بودنش شک دارن من چرا باید قضاوت کنم

چون داره چرت میگه داره از عکسای خوشی اون دختر سوءاستفاده میکنه میگه اگه افسرده بود این کارو می‌کرد ؟؟

مگه آدم با چندتا فیلم و عکس میتونه میزان افسردگی یه شخص و اندازه بگیره ؟؟

نمیگیم پژمان متجاوزه میگیم خواهرش داره چرت میگه 

لزوما شخص افسرده فقط تو خونه نیست اتفاقا چه آدمایی که میخندن میرقصن فرداش خودکشی میکنن 

مردمم از این لجشون گرفته که دلیل چرتی آورده 

حالا دختره شاید دروغ بگه ها ولی دلیل خواهر پژمان چرت و پرته 

دیگه حمایتم کرده بود قبلا از برادرش 

اره عزیزم خبر دارم ولی یاد گرفتم زود قضاوت نکنم،چیزی که پزشکی قانونی و قاضی هنوز تو درست یا غلط بودن ...

کاش معنی جملات رو بفهمید قضاوت نکردن برای وقتیه که قربانی وجود نداره و یه چیزی جنبه عمومی نداره نه اینکه الان با به کار بردن این جمله فقط به پژمان جمشیدی متجاوز و بقیه متجاوز ها فرصت راحتی میدید

نظر ندادممیگم خواهرش چرا فضولی کرده؟؟ که چرا دختر مردم املت خورده؟؟

بحث املت نیست بحث این بود ک مامان دختره گفته بود ۶ ماه از خونه بیرون نرفته 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺