2777
2789
عنوان

چوب را که ورداری دزده خبردار میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 68 پست
چون داره چرت میگه داره از عکسای خوشی اون دختر سوءاستفاده میکنه میگه اگه افسرده بود این کارو می‌کرد ؟ ...

جالبه خودش همیشه ک  و  ن  اش لخت است

اگه تو ایران با این پوشش بگرده  بازداشت میشه

حالا از اونجا داره برای دختر ایرانی حرف در میاره 

اگه جرات  داری  با همون ک  و ن  لختت بیا ایران اونجوری زندگی کن

همه شون همینناون همایون الدنگ یک مدت با سحر دولتشاهی چرخید بعد استوری کرد نه سحر از من حامله نبوده ...

آره واقعا بعد میگن سینما منبع فساده یه سریا هنوز امید دارن اینجوری نباشه 😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش معنی جملات رو بفهمید قضاوت نکردن برای وقتیه که قربانی وجود نداره و یه چیزی جنبه عمومی نداره نه ا ...

عزیزم برای شما الان کاملا محرض شده که پژمان تجاوز کرده؟ببخشید ولی من نه حق و به پژمان میدم نه به دختره قضاوتم نمیکنم تا وقتی رای دادگاه بیاد

اگر معتقدی مملکت دادگاه داره پس سکوت کن و قضاوت رو بسپار به اهلش و صبر کن تا نتیجه دادگاه بیاد

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

حالا دختره کیه؟

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

عزیزم برای شما الان کاملا محرض شده که پژمان تجاوز کرده؟ببخشید ولی من نه حق و به پژمان میدم نه به دخت ...

اگه سمتی نداری بهترین کار این سکوت کنید چون از هر کامنتتون سو گیری و حمایت از متجاوز به چشم میخوره

بحث املت نیست بحث این بود ک مامان دختره گفته بود ۶ ماه از خونه بیرون نرفته

وظیفه ی دادگاه و قاضی بوده

به مردم گفتن به پژمان تهمت نزنید

ولی خواهر برهنه ی پژمان  داره برای دختر مردم حرف در میاره 

جالبه که این خانم یعنی خواهر پژمان همیشه اصرار داره  بگه تو کانادا پر پرش  با ش و ر ت و س و ت ی ن می چرخه و همیشه هم عکس هاش را تو چشم مردم کرده  برهنه  خانم 

اگه سمتی نداری بهترین کار این سکوت کنید چون از هر کامنتتون سو گیری و حمایت از متجاوز به چشم میخوره

الان این جواب سوال من بود؟عرض کردم  برای شما محرض شده که پژمان تجاوز کرده؟میخوام جواب شمارو بدونم