2777
2789
عنوان

چوب را که ورداری دزده خبردار میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 68 پست

ببین خانمی هنون جور که مرد بد هست دختردبد هست ما نمیتونیم قضاوت کنیم یک درصد پیش خودت بگو اگه دختره مقصر باشه چی میشه نمیخوام از پزمان دفاع کنم اما میگم بذاریم زنان همه چیز رو مشخص کنه نه از اون دفاع کنیم نه از اون یکی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی حاصر بود آبروش بره؟اونم چهره ی معروف وترند این روزا؟فعک نکنم

۲۵۰ هزار یورو!!!! بدی به یه باج گیر؟ ته این ماجرا که خدا می‌دونه چی به چیه الله اعلم. اما واقعا اگر دختره بهش تجاوز شده دمش گرم، اگر جمشیدی بی‌گناهه باز هم دمش گرم. 

نه متجاوز باید راحت باشه نه باج گیر

دادگاه اگه عادل بود متهم را فراری نمی داداگه پاکی و بی گناهی پژمان ثابت شده موندم چه نیازی به بال ...

اصلا بنظر من حرکت خواهرش خیلی بد بوده و نمیشه گفت نه تو افسرده بودی فلان کارو نمیکردی 

ما که حرفی نمیزنیم ولی دادگاه باید این و مشخص کنه 

البته به دادگاه های ایران اعتباری نیست در زمینه افراد معروف 

همین چند سال پیش نبود یه مقام دولتی زنشو با سه چهارتا گلوله کشت الان کجاست ؟؟؟ بله در همین دولت داره کار میکنه بدون هیچی 

بعد جالبه ادعا می‌کرد اتفاقی شلیک کرده 🫤 یکیشو اتفاقی شلیک کرده بقیه اشو چی؟؟

خیلی قائل به این چیزا نمیشه بود 

بعدم اگه واقعا کاری نکرده بود سام درخشانی که رفیق ۲۰ساله اشه چرا یه حمایت نکرده ازش ؟؟ حتما یه جنبه هایی از موضوع برای اونم غیر قابل حل بوده 

باز خدا میدونه امیدوارم حقیقت زود آشکار بشه 

ببین خانمی هنون جور که مرد بد هست دختردبد هست ما نمیتونیم قضاوت کنیم یک درصد پیش خودت بگو اگه دختره ...

من هم همین را میگم

گفتم خواهر پژمان تو کار خرید و فروش ملک است

مگه قاضی است که خودش را انداخته وسط؟؟

اصلا بنظر من حرکت خواهرش خیلی بد بوده و نمیشه گفت نه تو افسرده بودی فلان کارو نمیکردی ما که حرفی نمی ...

اولا در شان یک مقام  دولتی نبوده زن طلاق بده و زن صیغه کنه

این که بماند 

چرا اسلحه داشته؟؟

چرا تو حمام برده و استفاده کرده؟؟

ولی این آقا  الآن توی جلسات دولت دارن برای من و شما تصمیم می گیرن

آره دیگه. فقط اطلاعات میده. دختره می‌تونه تکذیبش کنه.

ببین چقدر بده این چیزا 

اون از خواهر پژمان که بار این اتفاقات و الان انداخته رو این دختر اونم از اون فردین 

اصلا هیچ کسی نباید کاری کنه بایدفقط موضوع از طریق مقام های قضایی پیگیری بشه اینجوری تنش هام کمتر میشه 

ولی کو گوش شنوا 

ببین چقدر بده این چیزا اون از خواهر پژمان که بار این اتفاقات و الان انداخته رو این دختر اونم از اون ...

همسایه ها و دوست های پژمان که از همه بدتر بودن

اومدن گفتن  زوری نبوده که با میل خودش  م ی  د  ا د ه

ما هر شب این دختر را خونه ی پژمان می دیدیم؟؟

حالا تو هر ساختمون دیگه  ای یک پیرپسر زندگی کنه که هر شب دختر بیاره  همسایه ها خودشون میرن شکایت که پسره خ ر ا  ب ه

اولا در شان یک مقام دولتی نبوده زن طلاق بده و زن صیغه کنهاین که بماند چرا اسلحه داشته؟؟چرا تو حمام ...

پس خیلی قائل به دادگاه نباشید چون ایران نخاله زیاد داره مثل خارج نیست که فقط خبر تجاوز باعث بدبخت شدن اون فرد میشه تا زمانی که اثبات بی گناهیش بشه 

بعد مظنون به پرونده ی تجاوز از کشور ما به راحتی خارج میشه 

کسی نمیگه پژمان متهمه ولی حداقلش اینه چون مظنونه تا پایان این چیزا حق خروج از کشور و نداشته باشه 

خانواده اش اگه خیلی نگرانش بودن میومدن ایران کنارش میموندن 

این چیزا آدمو اذیت میکنه تو ایران 

اصلا چرا رسانه ای شد خوب. چه کاری بود اسم جمشیدی رو روز اول بازداشت کردن تو بوق و کرنا.

خب گفتم که ایران نخاله زیاد داره متاسفانه کسایی که برای پول هر کاری میکنن تو‌هر مقامی که باشن

اصلا چرا رسانه ای شد خوب. چه کاری بود اسم جمشیدی رو روز اول بازداشت کردن تو بوق و کرنا.

خود سلبریتی ها این کارو کردن

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

پس خیلی قائل به دادگاه نباشید چون ایران نخاله زیاد داره مثل خارج نیست که فقط خبر تجاوز باعث بدبخت شد ...

گفته  رفتم دیدن پدر و برادر و خواهرم تو کانادا

برای مردم ایران شهر فرش و شهر لوازم خانگی تبلیغ می کنه

ولی برای خانواده ی خودش  کانادا  را انتخاب کرده

کاری به تجاوز ندارم

همین نشون میده که چقدر ما  مردم هالو و ساده  ایم 

و چقدر راحت  فریب می خوریم