2777
2789
عنوان

چوب را که ورداری دزده خبردار میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 68 پست
پس خیلی قائل به دادگاه نباشید چون ایران نخاله زیاد داره مثل خارج نیست که فقط خبر تجاوز باعث بدبخت شد ...

قانون برای قاتل اعدام که نذاشته. قصاص گذاشته. خانواده اون میترا استاد مرحوم هم پول زیادی گرفتن رضایت دادن. تهش میشه نه سال زندان به خاطر جنبه عمومی جرم که یک سومش رو تحمل کنی، آزادی.

پس قانون برای آقای نجفی و بقیه قاتل ها برابر اجرا شده و تبعیضی نبوده.

اما تجاوز به عنف داستانش فرق می‌کنه. حکمش اعدامه! اتفاقا دستگاه قضا خیلی طرف دختره بود چون اجازه داد اسم متهم منتشر بشه. نباید اجازه می‌داد این جو رسانه ای درست بشه. 

عدالت رعایت نشد که اسم شاکی مخفی بمونه اما متهم کامل اسمش منتشر بشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفته رفتم دیدن پدر و برادر و خواهرم تو کانادابرای مردم ایران شهر فرش و شهر لوازم خانگی تبلیغ می کنه ...

ربطی نداره اصلا پژمان جمشیدی مبرا از گناه 

اگه یه شخص دیگه در جایگاه پژمان مظنون به تجاوز باشه و واقعا هم گناهکار باشه به راحتی بتونه بره خارج از کشور که خوشبحالش میشه 😐

کاش این چیزا تغییر می‌کرد تو قانون واقعا 

چه بیکارین به ماچه برن هر کار میخوان کنند بالاخره معلوم میشه این همه گارد گرفتن چیه

مگه ایران زندگی نمی کنید؟؟

براتون مهم نیست به هر دلیلی سر و کارتون به دادگاه یا جایی افتاد عدالت برقرار بشه

بحث حتما خلاف کردن نیست

خدای نکرده  دزد  به کسی بزنه یا چیزی

من دو بار ازم دزدی شد هر دو بار هم از  داخل ماشین

بار دوم که چهره ی دزدها هم توی دوربین مدار بسته افتاده بود

به قدری روند دادگاه  وقت گیر و هزینه بردار و طولانی شد که خسته شدم

خودم که نمی تونستم دزد بگیرم

بعد  دیدم  دزد علی دایی را زود پیدا کردن

ربطی نداره اصلا پژمان جمشیدی مبرا از گناه اگه یه شخص دیگه در جایگاه پژمان مظنون به تجاوز باشه و واقع ...

اگر ممنوع الخروج نشده، یعنی بیگناهه از نظر دادگاه. متجاوز رو اصلا با هیچ وثیقه ای آزاد نمی‌کنن. چرا برسه بتونه بره خارج.

مگه ایران زندگی نمی کنید؟؟براتون مهم نیست به هر دلیلی سر و کارتون به دادگاه یا جایی افتاد عدالت برقر ...

بله میدونم مهمه برام ولی میگم اجازه بدیم زمان همه چی مشخص میکنه ما نمیدونیم واقعا کی مقصره نمیشه هر دو طرف الکی قضاوت کرد 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
قانون برای قاتل اعدام که نذاشته. قصاص گذاشته. خانواده اون میترا استاد مرحوم هم پول زیادی گرفتن رضایت ...

باز باید دید والا 

خب الان یه قاتل غیر عمد بسختی کار پیدا میکنه بعد اوشون تو این دولت دارن کارم انجام میدن 

در کل نباید اسم طرف افشا می‌شد و نباید اجازه خروج به هیچ مظنونی رو بدن بنظرم 

اگر ممنوع الخروج نشده، یعنی بیگناهه از نظر دادگاه. متجاوز رو اصلا با هیچ وثیقه ای آزاد نمی‌کنن. چرا ...

عزیزم من خوندم ریس قوه قضایه گفته بود مردم حاشیه درست نکنند بین مظنون مجرم متهم  تفاوت هست اجازه بدین روند داداگاه طی بشه خب یعنی هنوز هیجی معلوم نیست فعلا متهم هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اگر ممنوع الخروج نشده، یعنی بیگناهه از نظر دادگاه. متجاوز رو اصلا با هیچ وثیقه ای آزاد نمی‌کنن. چرا ...

متاسفانه دخترهای ما بی سیاست هستن

گاهی با گل و .‌‌‌... میرن استقبال ورزشکارها و سلبریتی ها و .....

خبر ندارن اونا دیرشون میشه زودتر اقامت آمریکا و کانادا را بگیرن

و اصلا سر سوزنی  ایران براشون مهم نیست 

و نمیگن دختر ایرانی به ما احترام گذاشت

میگن  دختر ایرانی از سر و کول ما بالا رفته و حاضره شب هم با ما بخوابه

اصلا نباید اینا را محلشون داد

عزیزم من خوندم ریس قوه قضایه گفته بود مردم حاشیه درست نکنند بین مظنون مجرم متهم تفاوت هست اجازه بدی ...

کاش خواهر پژمان هم یکی جمعش می کرد

وزززه خانم

اگه جرات داری با اون سر و لباس و پوشش بیا ایران

خودت  لخت  لخت تو کانادا داری می چرخی برای دختر ایرانی زبون درآوردی؟؟؟؟؟

یه ذره ام باید جنبه ی عمومیشو درنظر گرفت 

مردم الان موندن که دقیقا چه اتفاقی افتاده ؟ هنوز شرح کامل وقایا اتفاق نیفتاده یهو خبر میاد پژمان جمشیدی رفته ترکیه 

خب مردم ناراحت میشن که چرا هنوز ته توش درنیومده همچین اجازه ای پیدا کرده ؟

البته یه چیز دیگم هست اگه ممنوع‌الخروج می‌شدم مردم فک میکردن واقعا متهمه 

اما بازیگر خوبی بود واقعا اگه همچین آدمی باشه خاک برسرش ☹️

باز باید دید والا خب الان یه قاتل غیر عمد بسختی کار پیدا میکنه بعد اوشون تو این دولت دارن کارم انجام ...

هانیه صفوی دختره  سردار  رحیم صفوی هم  توی استرالیا مطب مشاوره زده بی حجاب هم هست

البته همین که مردم فهمیدن ایشون دختر سردار هستن پیج اش را بست و عکس هاش را جمع کرد

جالبه هر کی از ایران میره چه زود ک و ن اش را لخت می کنه