2777
2789

ماشاءالله خدا حفظش کنه 

شب زود میخوابه ؟

دختر منم هر صبح 8 یا 8 و نیم بیداره

اصلا خوشش نمیاد یکی بخوابه باید به هر نحوی بیدارش کنه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای همین یکی بیشتر نیاوردم ،من با خواب زنده ام🥴

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

ماشاءالله خدا حفظش کنه شب زود میخوابه ؟دختر منم هر صبح 8 یا 8 و نیم بیدارهاصلا خوشش نمیاد یکی بخوابه ...

عزیزم خدا همه عزیزانت رو حفظ بکنه

آره ساعت ۷ شب می‌خوابه ولی من عادت ندارم زود بخوابم   

عزیزم خدا همه عزیزانت رو حفظ بکنهآره ساعت ۷ شب می‌خوابه ولی من عادت ندارم زود بخوابم

خدا حفظش کنه 

خودتم باهاش بخواب حداقل سرحال بشی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
منمدت مرخصی زایمان لرزو به دل موندم یه روز تا۹بتونم بخوابم نذاشتحالا هم قبل اینکه من برم سرکار بیدار ...

انشالله خدا به هردوتون سلامتی بده و بهت صبر و انرژی بده، واقعا سخته

همه ی نی نی ها سحر خیزن من یک طرفه میخوابیدم بهش شیر میدادم هم خودم میخوابیدم بعد میدیدم اونم خوابش ...

دختر من رفلاکس میکنه، نمیتونه خوابیده بهش شیر بدم

تازه بعدش از هربار شیرخواران باید ۳۰ دقیقه عمودی نگهش دارم   

رسما درام به فنا میرم