2777
2789
عنوان

دیشب ی دختر پسر جون اومده بودن طلا فروشی بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 36 پست
داشتن باهم صحبت میکردن ن اینکه ب من بگن دونفری ک طلا فروش بودن بعد مگه من طرف رو میشناسم

عزیزم منظور دوستمون اینه همون طور که جلوی شما گفته ممکنه جلوی یه نفر دیگه هم بگه و دور از جونتون اون طرف دزد باشه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داشتن باهم صحبت میکردن ن اینکه ب من بگن دونفری ک طلا فروش بودن بعد مگه من طرف رو میشناسم

من گفتم شما به کنار.اینکه جلو شما صحبتشو کردن مسلما جای دیگه هم‌میگن نشناسن هم راحت‌میتونه کسی پیگیر بشه پیداشون کنه.انقد امار طرف رو داشتن جالبه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

من گفتم شما به کنار.اینکه جلو شما صحبتشو کردن مسلما جای دیگه هم‌میگن نشناسن هم راحت‌میتونه کسی پیگیر ...

اره شاید ولی همسرمنو میشناختن چطور ادمیه شاید اطمینان داشتن

اخه خونمم دست مستاجر هست

خودت خونه داری.بازم‌ضرر نکردی.این فکرارو نکن.ادم از فرداش خبر نداره.بازم خونه داری طلا داری.اینجوری فکر کنی همش باید حسرت گدشته رو بخوری

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

من گفتم شما به کنار.اینکه جلو شما صحبتشو کردن مسلما جای دیگه هم‌میگن نشناسن هم راحت‌میتونه کسی پیگیر ...

اها خوب پسره دانش اموزش بود داشت از بچگیش میگفت بعد گفت ی بار بهش گفتم هرچی داری بیا طلا بخر اونم از وقتی فلان قیمت بود اومد خرید داشتن اینطور باهم حرف میزدن شاید جلوی هرکسی نگن ولی همسرمنو میشناختن

اره شاید ولی همسرمنو میشناختن چطور ادمیه شاید اطمینان داشتن

مطمئن باش فقط به شما نمیگه.منظورم کلیه بشناسه یا نه شما هم همیشه ازش خرید نکن

همین امشب ی کلیپ تو گیزمیز بود خانمه میگفت ۲کیلو طلا تو خونه داشت دزد اومده برده 

با همون پول ببین چنتا خونه میتونست بخره بده اجاره 

دزد آجرهای خونه رو ک نمیتونه بدزده ببره با خودش

ن فقط ی خونه دارم الان خودمم مستاجرم ن بابا من طلایی ندارم ک

به هر حال غصه فایده نداره.از الان بخر.

حسادت نکناگر به حسودی کردن ادامه بدی هیچوقت نمیتونی مالی رو به دست بیاری

حسادت کجاس اخه ی حرفی میزنی اون طلا داره من خونه دارم ک ارزششم کم نیست ولی ب همون قیمتی میبرن ک خریدم این زوره

به هر حال غصه فایده نداره.از الان بخر.

غضه مال کسی رو نخوردم غصه اینوخوردم ک من ۲ سال پیش ی خونه خریدم ۴ میلیارد اگه پولشو میدادم طلا کلی سود بود 

ولی خوب نگهداریشم سخته

من چند ماه بعد عروسیم سرویس طلامو خودم فروختم دادم به همسرم براپول جلو خونه قرض کرده بود همه طلاهامو دادم برا مشکلاتمون.تا چند سال پیش یه حلقه داشتم.الانم چند تیکه دارم.ولی هیچ وقت غصه نخوردم