2777
2789

طلا فروشه میگفت از دوسال پیش تاالان ۲۰۰ گرم طلا  ازماخریدن 

اونوقت من رفتم با قرضو قله خونه خریدم الان خونه سود ک نکرده کمتراز قیمت قبل میخانش

شایدخونه ندارن دارن براخرید خونه مس انداز میکنن

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگ نداشتن ولی میدونی کارشون درست بوده خونه راکت مونده ولی طلا همینجور میره بالا

چه بد که انقد دهن لقه.نمیگه شاید کسی بفهمه..جلو شما میگه حتما جلو دیگران هم میگه مردا عجیب شدن

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

چه بد که انقد دهن لقه.نمیگه شاید کسی بفهمه..جلو شما میگه حتما جلو دیگران هم میگه مردا عجیب شدن

اونا رفتن بیرون طلا فروشه داشت میگفت 

من دوسال پیش با پول خونم بیشتراز اونا باید طلا میخریدم 

ما ی کیف پر از طلا داشتیم سال 80 و خورده ای 

ولی طی ی لحظه دزدی همه اش برباد رفت و کل زحمت هدر 

میخوام بگم این چیزا هم شانس میخواد، مدیریت میخواد 

اینکه میگن فقط طلا و.... درست نیست 

میدونستی دیگه بعد از اون اتفاق هیچ وقت طلا ها برگردونده نشدن و اگه الان بودن چی می شد؟! 

خدارو شاکر باش و از تصمیم هاس الان به بعدت حواست باشه و برنامه ریزی کن

شاید الان وقتش نبوده ولی ی روز خوب میاد 🤍

اونا رفتن بیرون طلا فروشه داشت میگفت من دوسال پیش با پول خونم بیشتراز اونا باید طلا میخریدم

متوجهم کارش اشتباهه.شما خوب ولی این دهن لقی درست نیست.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

اونا رفتن بیرون طلا فروشه داشت میگفت من دوسال پیش با پول خونم بیشتراز اونا باید طلا میخریدم

به جاش تو خونت راحتی ارامش داری.چرا انقد حسرت الکی میخورید.

کسی که توانایی خونه خریدن داره خریدن خونه از نون شب واجب تره 

همونایی که طلا ذخیره میکنن برا خرید خونه هست

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂