2777
2789
عنوان

چند سال پیش تخمک اهداکردم

1012 بازدید | 46 پست

امروز یهو اومد جلو نظرم  پسری  دارم منم دخترم یک داداش داره ناتنی ولی نمی‌دونم کجاس و چیکارمیکنه ولی مطمینم خوشبختع مامانشو باباش خیلیییییی وضعشون خوب بود و مهربون چقدر  آدمای خوبی بودن  سرش سلامت  یهو یادم اومد تیکه ای از وجودم یجای دیگس   خدا نگه داره دختر خودمم نمی‌دونم کار درستی بود یا نه  شاید اشتباه کردم ولی  دلم میخاد بدونم چ شکلع 

لطفا تاپیک منم بیا

راستش یه دختر از تبار سرما🌨🌬 و خیلی تو زندگی سردرگم بودم حالا هدف دارم اما بازم پیچیدگی‌های خودشو داره. امسال دانشجو میشم بعد از کلی تجربه‌های بد🖤 و اینکه قصدم و نیتم مهاجرت تا ببنیم به کجا میرویم‌🌎.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شخصه چون احساسی هستم . ‌فکرم درگیر میشه نمیتونم و عمرا 

ولی شما روح بزرگی داشتید و حتما اونم هر جا هست حالش خوبه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
به شخصه چون احساسی هستم . ‌فکرم درگیر میشه نمیتونم و عمرا ولی شما روح بزرگی داشتید و حتما اونم هر جا ...

خانمی که مادرشع روز انتقال خیلیییی گریه میکرد  تا چندماه بعدشم که جواب گرفته بود  زنگم‌میزد و خیلیییی از خوشالیش میگف پول میزد برا دخترت عروسک بگیر ولی اذیت میشدم  جواب ندادم دیگ. 

به شخصه چون احساسی هستم . ‌فکرم درگیر میشه نمیتونم و عمرا ولی شما روح بزرگی داشتید و حتما اونم هر جا ...

رحم جایگزین ک نبوده تخمک اهدایی بوده هرماه کلی ازین تخمک ها از دست میره پس گریه کنیم بگیم بچم مرد...

خانمی که مادرشع روز انتقال خیلیییی گریه میکرد تا چندماه بعدشم که جواب گرفته بود زنگم‌میزد و خیلییی ...

هیچ وقت بچه رو ندیدی ؟! نشونت نداد عکسی چیزی ؟!

در کل خوب کردی این رابطه رو قطع کردی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اون بچه شما نبوده با خون کس دیگه ای بزرگ شده الکی برای خودت بچه حسابش نکن هرماه چندتا ازین تخمک ها ا ...

من نمیگم بچه  منه دنبالم نمیرم فقط تو فکرم اومد جلو نظرم یهو چحور اینو میگین خب تیکه ای از جون من بوده  اون تخمکهایی ک از  دست میدم هم بلاخره   از جونم می‌ره 

رحم جایگزین ک نبوده تخمک اهدایی بوده هرماه کلی ازین تخمک ها از دست میره پس گریه کنیم بگیم بچم مرد...

تخمکی که حاصلش بچه باشه فرق داره 

نظر شخصی من بود عزیزم 

اون بچه شما نبوده با خون کس دیگه ای بزرگ شده الکی برای خودت بچه حسابش نکن هرماه چندتا ازین تخمک ها ا ...

بله اینم حرفیه چون اسپرم یه مرد دیگه قاطیش میشه 

من هنوز ایناها را نفهمیدم حلال حروم بودنشو 

حالا تخمک یه چیزی 

اسپرمو که اصلا متوجه نمیشم

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔