امروز یهو اومد جلو نظرم پسری دارم منم دخترم یک داداش داره ناتنی ولی نمیدونم کجاس و چیکارمیکنه ولی مطمینم خوشبختع مامانشو باباش خیلیییییی وضعشون خوب بود و مهربون چقدر آدمای خوبی بودن سرش سلامت یهو یادم اومد تیکه ای از وجودم یجای دیگس خدا نگه داره دختر خودمم نمیدونم کار درستی بود یا نه شاید اشتباه کردم ولی دلم میخاد بدونم چ شکلع
راستش یه دختر از تبار سرما🌨🌬 و خیلی تو زندگی سردرگم بودم حالا هدف دارم اما بازم پیچیدگیهای خودشو داره. امسال دانشجو میشم بعد از کلی تجربههای بد🖤 و اینکه قصدم و نیتم مهاجرت تا ببنیم به کجا میرویم🌎.
به شخصه چون احساسی هستم . فکرم درگیر میشه نمیتونم و عمرا
ولی شما روح بزرگی داشتید و حتما اونم هر جا هست حالش خوبه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
به شخصه چون احساسی هستم . فکرم درگیر میشه نمیتونم و عمرا ولی شما روح بزرگی داشتید و حتما اونم هر جا ...
خانمی که مادرشع روز انتقال خیلیییی گریه میکرد تا چندماه بعدشم که جواب گرفته بود زنگممیزد و خیلیییی از خوشالیش میگف پول میزد برا دخترت عروسک بگیر ولی اذیت میشدم جواب ندادم دیگ.
خانمی که مادرشع روز انتقال خیلیییی گریه میکرد تا چندماه بعدشم که جواب گرفته بود زنگممیزد و خیلییی ...
هیچ وقت بچه رو ندیدی ؟! نشونت نداد عکسی چیزی ؟!
در کل خوب کردی این رابطه رو قطع کردی
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
اون بچه شما نبوده با خون کس دیگه ای بزرگ شده الکی برای خودت بچه حسابش نکن هرماه چندتا ازین تخمک ها ا ...
من نمیگم بچه منه دنبالم نمیرم فقط تو فکرم اومد جلو نظرم یهو چحور اینو میگین خب تیکه ای از جون من بوده اون تخمکهایی ک از دست میدم هم بلاخره از جونم میره
رحم جایگزین ک نبوده تخمک اهدایی بوده هرماه کلی ازین تخمک ها از دست میره پس گریه کنیم بگیم بچم مرد...
تخمکی که حاصلش بچه باشه فرق داره
نظر شخصی من بود عزیزم