2777
2789
شما ۲۱ سالگی ازدواج کردین نه ۲۱ سال پیش!! میشه چندین سال پیش نه زمانه الان ،۱۸ سالگی شما خودتون اگ م ...

اتفاقا خودم با شروع روابط با جنس مخالف از زیر سن قانونی خیلی خیلی مخالفم به هیچ وجه زیر 18 رو حتی برای دوستی مناسب نمیدونم

البته من سنتی ازدواج کردم و خب از خیلی لحاظ ها شخصیتم کامل تر از خیلی همسن هام بود

تاکید هم کردم بعد از 18 هر موقع که طرف به بلوغ کامل رسید میتونه ازدواج کنه یکی ممکنه سر 18 باشه یکی تا 30 هم به بلوغ نرسه بستگی به فرد داره

I will always love you❤️💖💗

در زمانه الان اسم ۱۸ سالگی بلوغ تمام کامل اوردین و ۲۱ سالگی هم تجویز ازدواج دادین!!

من 21 سالگی ازدواج کردم، نگفتم همه 21 سالگی ازدواج کنن،حتی نگفتم همه 18 سالگی به بلوغ میرسن

باشه دلایل من تو خالیه شما اینجوری حساب کن

بچه دار شدی تا 27 سالگی میل بچه ت رو سرکوب کن هیچی بهش یاد نده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا خودم با شروع روابط با جنس مخالف از زیر سن قانونی خیلی خیلی مخالفم به هیچ وجه زیر 18 رو حتی بر ...

بستگی هاتون هیچ وقت نیارین!! نباید بیارین رواج اشتباه ندین اگ میخواین سلیقه ای بستگی هاتون بگین برین ب بچه های خودتون بگین از ۱۸ سالگی آزاد هستن چون بلوغ کامل رسیدن!!

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

من 21 سالگی ازدواج کردم، نگفتم همه 21 سالگی ازدواج کنن،حتی نگفتم همه 18 سالگی به بلوغ میرسنباشه دلای ...

شما اصلا به هیچ وجه چیزی یاد ندین با کمک مشاورها خانواده ققط پیش برین 

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

بستگی هاتون هیچ وقت نیارین!! نباید بیارین رواج اشتباه ندین اگ میخواین سلیقه ای بستگی هاتون بگین برین ...

🤣🤣🤣

چند بار تکرار کنم که هرکس تو یه سنی به بلوغ میرسه؟ اون 18 ای که میگم منظورم اینه که حتی اگه یکی تو 16 سالگی اومد گفت من به بلوغ رسیدم اون قبول نیست چون به لحاظ سنی به بلوغ نرسیده

نمیخوای قبول کنی نکن من اصراری ندارم

شما اصلا به هیچ وجه چیزی یاد ندین با کمک مشاورها خانواده ققط پیش برین

اتفاقا من قبل از ازدواجم مشاوره هم رفتم،به جز اون هم خیلی جاها از مشاوره کمک گرفتم، جوری حرف نزنید انگار چیز جدیدی کشف کردید که ما ازش بی خبریم

🤣🤣🤣چند بار تکرار کنم که هرکس تو یه سنی به بلوغ میرسه؟ اون 18 ای که میگم منظورم اینه که حتی اگه یک ...

رواج فرهنگ سازی امثال شماها هست اتفاقا تو یک تاپیک صداتون زدم دختره ۱۶ سالشه ارتباط با پسرها و امسال شون هم خیلی زیاد شده وآسیب هاشون میبینن بخاطر امثال رواج ها شماها میشن!!

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

اتفاقا من قبل از ازدواجم مشاوره هم رفتم،به جز اون هم خیلی جاها از مشاوره کمک گرفتم، جوری حرف نزنید ا ...

اصلا آگاهی داشتن  ندارین فقط سلیقه هاتون قبول دارین ، از هیچ وقت قبول نداشتن تون مشخص شد، که در زمانه الانه فقط ۲۵ و ۲۷ وارد ارتباط با جنس مخالف باشن ،اکثریت بکار ببرین نه انگشت شماری هاتون ،شما وضیعت جامعه ببینین نه نقاط ها رو 

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

من 21 سالگی ازدواج کردم، نگفتم همه 21 سالگی ازدواج کنن،حتی نگفتم همه 18 سالگی به بلوغ میرسنباشه دلای ...

شما دارین اشتباه میگین پس لطفا هیچ وقت مدنظر ذهنی هاتون نگین چون منطق مدنظر هرشخص اشتباه بوده و هست 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
اصلا آگاهی داشتن ندارین فقط سلیقه هاتون قبول دارین ، از هیچ وقت قبول نداشتن تون مشخص شد، که در زمان ...

از اول تاپیک دیدم گفتگو هاتون ،صحبت هاتون صحیح بود 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
شما دارین اشتباه میگین پس لطفا هیچ وقت مدنظر ذهنی هاتون نگین چون منطق مدنظر هرشخص اشتباه بوده و هست

نمیدونم کل نظراتمو خوندید یا نه ولی خلاصه بگم منظورم این بود که سن ازدواج برای هرشخص متفاوته (بسته به خیلی چیزا) و قطعا نباید زیر 18 سال صورت بگیره

یکی تو سن 20 سالگی آماده ست یکی ممکنه تو سی سالگی تازه آماده بشه

اگه باهام مخالفید نظرتون محترمه ولی منم نظرم اینه

نمیدونم کل نظراتمو خوندید یا نه ولی خلاصه بگم منظورم این بود که سن ازدواج برای هرشخص متفاوته (بسته ب ...

اره از اول تاپیک اتفاق خوندم ،شما دارین بعضی ها بکار میبرین حرف تون درسته فقط رو بعضی ها خودتون هم گفتین یعضی ها ولی درمورد اکثریت بگین همیشه نه بعضی ها مثالی میزنم براتون متوجه بشین  گفتن خونه هرکس مثل بعضی ها هستن که شما میگین  ،حرف اول جامعه میزنه نه خونه هرکسی

اره از اول تاپیک اتفاق خوندم ،شما دارین بعضی ها بکار میبرین حرف تون درسته فقط رو بعضی ها خودتون هم گ ...

من گفتم باید وجود نداره که همه باید تو این سن وارد رابطه بشن یا همه نباید

اصلا نه اکثریت رو در نظر میگیرم نه اقلیت رو

یه حرفی میزنم که هر کس با هر شرایطی بتونه باهاش تکلیفشو مشخص کنه

حالا با عقل خودش و به کمک مشاور و متخصص 

فقط یک مرز 18 سال وجود داره که بلوغ سنی رو مشخص میکنه که خب مشخصه زیر اون سن ارتباط با جنس مخالف برای همه حتی اونایی که همه جوره حس میکنن بالغ شدن هم مجاز نیست