2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۶ازدواج  کردم 

خداروشکر از زندگیم  راضیم 

دوتا بچه دارم وبه همسر خوب

ولی  بعضی چیزا  عقده  شده  برام 

چون من دوست داشتم  دانشگاه قبول بشم  بدم یه شهر دیگه 

نقاش بشم ...

پیام نور شد نهایتش

دقیقاا مرسی ب درک تون تا سن۲۷ فقط هدف درس و دانشگاه و ورزش و شغل و درآمد تفریحات سالم با هم جنس زیر ...

من خودم 21 سالگی ازدواج کردم، این کلمه ی به هیچ وجه رو قبول ندارم

اما به نظرم اگه مشغول درس و کار هستید، و هدف دارید

از طرفی سن ازدواجتون هم نگذشته نیاز نیست حرص بخورید فقط کافیه صبور باشید و روی رشد فردی و شخصیتیتون متمرکز باشید

I will always love you❤️💖💗

من خودم 21 سالگی ازدواج کردم، این کلمه ی به هیچ وجه رو قبول ندارماما به نظرم اگه مشغول درس و کار هست ...

الکی رواج و فرهنگ سازی غلط ارتباط با جنس مخالف نکنید چون دوره زمانه الان با سه سال پیش هم قابل مقیاس نیست بعد شما میگین ۲۱ ساله ازدواج کردین پس هرکسی الان درسن ۲۱ سالگی ازدواج کنه تموم موفق هست!!! وضیعت جامعه دلیل خوبی هست ک از هیچ وجه تون بیخیال بشین!! چون دوره زمانه الان ارتباط با جنس مخالف یک عده از دوره راهنمایی شروع کردن چون امسال شماها هیج وجه شون میبینن!! فقط هدف در زمانه الان تا ۲۵ و ۲۷ فقط درس و درامد و ورزش تفریجات خارج از جنس مخالف باشه ،لطفا وجدان تون کار بندازین نه هیچ وجه گفتن هاتون و الانم یک خانم متاهل ک هیج وجه میگه دلیل نداره ساعت سه صبح در مجازی و گوشی باشه!!

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

الکی رواج و فرهنگ سازی غلط ارتباط با جنس مخالف نکنید چون دوره زمانه الان با سه سال پیش هم قابل مقیاس ...

من کی گفتم 21 ساله ازدواج کردم؟ گفتم در سن 21 سالگی ازدواج کردم (سال 99)

بنظرم هر کسی که بالای 18 سال باشه، و بلوغ کافی (از لحاظ جسمی، فکری، روحی، عاطفی، جنسی، و...) رسیده باشه و آمادگی ازدواج داشته باشه، اگه کیس مناسب گیرش بیاد میتونه ازدواج منه

اگه به هر دلیلی آمادگی نداره یا کیس مناسب نداره باید صبر کنه

همین

الکی رواج و فرهنگ سازی غلط ارتباط با جنس مخالف نکنید چون دوره زمانه الان با سه سال پیش هم قابل مقیاس ...

دلیل تو گوشی بودنم که هر چند به خودم مربوطه اینه که خوابم نمیبره

دلیلی هم نمی بینم به کسی جواب پس بدم

شما که درگیر هدف های بزرگ و کارت هستی چرا تو گوشی ای؟ مگه نباید سحرخیز باشی تا کامروا شوی😏

من کی گفتم 21 ساله ازدواج کردم؟ گفتم در سن 21 سالگی ازدواج کردم (سال 99)بنظرم هر کسی که بالای 18 سال ...

شما ۲۱ سالگی ازدواج کردین نه ۲۱ سال پیش!! میشه چندین سال پیش نه زمانه الان ،۱۸ سالگی شما خودتون اگ میخواین برین به بچه های خودتون بگین در ۱۸ سالگی بلوغ کامل رسیدین برین ازدواج کنین ،نیاین رواج فرهنگ سازی کنین به دیگران لطفا وجدان داشته باشین وضیعت جامعه نمیبینید؟ از دوران راهنمایی شروع کردن به ارتباط با جنس مخالف 

فقط ارتباط پاک سالم مثبت