خانواده پدر شوهرم نیستند و خواهر شوهرم پیش من موند همسرمم ماموریت هست با همدیگه الان نشستیم داریم فیلم نگاه میکنیم برادرم بهم پیام داد الان بیداری بیام پیشت براش نوشتم ببخشید دیر وقته و همین که خواهر شوهرم پیشمه و خانوادهاش نیستند امشب پیش من مونده به نظرم نیست این وقت شب بیای حالا فردا سر وقت همدیگر رو میبینیم به نظرتون کار اشتباهی کرد و احساس عذاب وجدان دارم اما خب خانواده همسرم خیلی حساس هستند ترسیدم فکر اشتباهی بکنند مخصوصاً اینکه خانه دوربین داره و جفتشون مجرد هستند
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آفرین دقیقا بترسونش،بگو میخوای خواهرت زندگیش از هم بپاشه پیام بده بهش
منو خوب میشناسه که حرفم رو یک بار بیشتر نمیزنم و بار دوم ممکنه که دیگه تا ابد باهاش صحبت نکنم و بعد از بار اولی که ترسوندمشو باهاش حرف نزدم دیگه هیچ چیزی ازش ندیدم هرچند که کل پیامهایی که من خوندم داداشم فرداش اونو طرد میکرد و گفت نمیخواد زندگی خواهرم خراب بشه
آخه داداشم سرد جواب داد و همین که پیامم رو اصلاح کردم و نوشتم دیر وقت فردا همدیگرو میبینیم خواهر شو ...
خب نمیتونه خوشحال بشه که ولی شما کار درستی کردی اونم درک میکنه
فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان بچه ها نخندینا بارون اومدو یادم داد به مامان چیزی نگو بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم
خیلی خیلی رفتاراش بچگونه هستند و هیچ وقت حس میکنم قرار نیست تغییر بکنه با اینکه خیلی واضح رو که پوست کنده بدون هیچ ابهامی براش نوشتم دیر وقته و با خواهر شوهرم تنهام و سیرت خوبی نداره که این وقت شب بیای ته پیاماش اینه که پس تو خواهر شوهرت رو به من ترجیح دادی خیلی بچه است
از جوونای امروزی بترس حتماً با هم در ارتباط هستند و نمیزارن شما بفهمی. دنبال مکان خلوت میگردن راحت باشن. شما سعی کن دیگه خواهرشوهرت رو خونه تنها نیاری. وگرنه دلیل نداره برادرت وقتی فهمید نامحرم تو خونه ت هست دیگه اصرار کنه یا توقعی داشته باشه.
خب نمیتونه خوشحال بشه که ولی شما کار درستی کردی اونم درک میکنه
مطمئنم اصلاً درک نمیکنه خیلی بچه است حتی پاشو از زندگیم که شبا میومد اینجا خودم بریدم داداشمه دوسش دارم قلبم براش میتپه اما رفتارات یه اشتباه خیلی داره