خانواده پدر شوهرم نیستند و خواهر شوهرم پیش من موند همسرمم ماموریت هست با همدیگه الان نشستیم داریم فیلم نگاه میکنیم برادرم بهم پیام داد الان بیداری بیام پیشت براش نوشتم ببخشید دیر وقته و همین که خواهر شوهرم پیشمه و خانوادهاش نیستند امشب پیش من مونده به نظرم نیست این وقت شب بیای حالا فردا سر وقت همدیگر رو میبینیم به نظرتون کار اشتباهی کرد و احساس عذاب وجدان دارم اما خب خانواده همسرم خیلی حساس هستند ترسیدم فکر اشتباهی بکنند مخصوصاً اینکه خانه دوربین داره و جفتشون مجرد هستند
دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤
دقیقاً منم برای همین گفتم نیا ش کاش متوجه میشد چون از قبل توی پیامها نوشتم خواهر شوهرم پیشمه فکر میکردم متوجه میشه که مستقیم میگم نیا اما باز تکرار کرد و گفت بیداری که فعلاً بیام و من گفتم نه دیر وقته