2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم خون است به برادرم گفتم نیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 78 پست
میشه بگی چی جوابش رو بدم الان داداشم جوابمو داده و نوشته یعنی چون خواهر شوهرت پیشته و خونه دوربین دا ...

بگو عزیزم ماام داریم میخوابیم اخه بعدم این دختر معذب میشه خجالتیه 

لاً مثلاً ناراحتم شده من حتی پیامش رو فعلاً سین نکردم موندم چی جوابش رو بدم فکر کردم درک می‌کنه خیلی ...

بزار هر فکری میخواد بکنه شما کار درستی کردی. معلوم نیست که با هم قرار مدار نگذاشته باشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقاً خواهر شوهرم آدم راحتی هست اما خانواده‌اش خیر خیلی حساس هستند الان داداشم جوابمو داده و نو ...

چه اسراری داره این موقع شب بیاد مهمونی.😂🥲

من بودم می‌گفتم خواهر شوهرم هست و تو بیای نمیشه باهات حرف بزنم و راحت نیستم. (الکی) 

البته بعید می‌دونم باور کنه چون انگار باهر دوشون صمیمی و راحت هستی.

سوال سختیه و بخای راستش رو بگی که حوصله مهمون جدید نداری داداشت ناراحت میشه

دقیقاً اصلا انتظار نداشتم همچین حرفی بزنه

چندسالشه؟کجا بوده تا این موقع؟لابد خونه بره مادرپدرت دعواش میکنن میخواد نره خونه

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

چه اسراری داره این موقع شب بیاد مهمونی.😂🥲من بودم می‌گفتم خواهر شوهرم هست و تو بیای نمیشه باهات حرف ...

به نظرت براش بنویسم خب الان ساعت ۲ شبه دیر وقته فردا می‌بینمت

چندسالشه؟کجا بوده تا این موقع؟لابد خونه بره مادرپدرت دعواش میکنن میخواد نره خونه

نه نه با دوستاش پارک نشسته خیلی وقتا تا شب بیرونه تازه قبلنا بیشتر میومد دیگه بشکن محلی کردم گفتم همسرم می‌خواد استراحت بکنه شبا و دیگه جوابش رو شبا ندادم اما بازم گهگاهی شبا پیام میده که بیداری بیام و من می‌پیچونمش

به نظرت براش بنویسم خب الان ساعت ۲ شبه دیر وقته فردا می‌بینمت

این موقع شب میخواد چیو ببینه؟ اصولاً این وقت شب آدما میرن میخوابن . باز شوهرت بود میگفتیم زن لازمه برادرت چکار با تو داره!!! 

نه نه با دوستاش پارک نشسته خیلی وقتا تا شب بیرونه تازه قبلنا بیشتر میومد دیگه بشکن محلی کردم گفتم هم ...

نگفتی چندسالشه،بچس؟همین دیگه عادتش دادی ...بره خونه خودشون وا

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

اره ولی ممکنه بازم ادامه بده....

آخرین پیامی که داد این بود یعنی چون تو خونه دوربین داره و خواهر شوهرت پیشته من نباید بیام من جواب دادم به علاوه اینکه الان ساعت ۲ شب هم هست استیکر خنده گذاشتم

نه نه خواهر شوهرم برعکس خانواده‌اش آدم سبکی هست و یک بار توی گوشی برادرم دیدم که برادرم پیام داد و ب ...

اوه اوه ...خدا به دادت برسه

بنظرم بهش بگو که ممکنه خوانواده همسرم ناراحت بشنرُک بگو که بعدا اگه باهم وارد رابطه شدن نخوان اونجا ...

من یک بار مستقیم بهش گفتم اگه فقط یک بار دیدم حتی به همدیگه پیامی به قصد دوست شدن دادیم برای همیشه قید من رو بزن چون من همسرم رو می‌شناسم که چقدر حساسه و زندگیم خراب می‌شه

اوه اوه ...خدا به دادت برسه

کنترل کنترل کردم و بعد از اینکه پیامش رو دیدم حسابی داداشم رو ترسوندم گفتم اگه فقط یک بار دیگه مچین چیزی ببینم که حتی جوابش رو دادی زندگی من رو تموم شده بدون چند خانواده همسرم رو خوب می‌شناسم و هم همسرم رو و خدایی بعد از اون روز که دو سال گذشته دیگه هیچ چیزی ندیدم