2777
2789
عنوان

کسی پارک ال بلده

63 بازدید | 19 پست

پارک ال هست چیه که باید دنده عقب بری تو کوچه خیلی استرس گرفتم وقتی ماشین جای اوکی نگه داشتیم باید فرمونو قفل کنیم سمت راست بریم تو کوچه یا اروم اروم فرمونو بپیچونیم تورو خدا یادم نمیاد 😑

بستگی داره کدوم سمت بخوای بری هر سمتی بخوای ماشینت بره باید همون سمت قفل کنی فرمونو

مثلا من جلو در میزارم باید دنده عقب بیام بعد فرمونو بدم به چپ بیام عقب تا ماشینم صاف بشه بعد باز به راست و حرکت

آواکادو سایت🥑                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارترررر خدا نکشتتت فکر کردم میگی چجوری از پارک دربیایم🤣🤦‍♀️

😂نه برم داخلو میگم دراومدنو که ی جوری در میام😂😂😂 وای اینقدر استرس دارم دستام و پاههم یخ زده فردا ۸ هم ازمونه

😂نه برم داخلو میگم دراومدنو که ی جوری در میام😂😂😂 وای اینقدر استرس دارم دستام و پاههم یخ زده فردا ...

اوووو نگران نباش اینو ازت ازمون نمیگیرن دوبل و دور یه فرمان دو فرمانو میگیرن فقط

آواکادو سایت🥑                                                            

اوووو نگران نباش اینو ازت ازمون نمیگیرن دوبل و دور یه فرمان دو فرمانو میگیرن فقط

داشتم میخوابیدم یادم اومد فک کنم قراره بیاد که بلد نیستم حالا فرمونو باید قفل کنم یا نه😂

داشتم میخوابیدم یادم اومد فک کنم قراره بیاد که بلد نیستم حالا فرمونو باید قفل کنم یا نه😂

الان داخل کوچه ای میخوای دنده عقب بیای صاف درسته؟!

آواکادو سایت🥑                                                            

الان داخل کوچه ای میخوای دنده عقب بیای صاف درسته؟!

نه  میخام دنده عقب برم تو کوچه دنده عقب بپیچم ینی تو خیابون اصلیم مثلا دنده عقب برم کوچه🥲😂من که میدونم فردا خراب میشهههه

پس اروم اروم بپیچونم برم صاف تو کوچه

اگه دسته راست پارک کردی و میخوای دنده عقب بیای توکوچه تاجایی میای عقب که ستون وسط ماشین مانع رو رد کنه بعد فرمونو قفل میکنی به راست میای عقب تاجایی ک ماشینت صاف بشه بعد ک صاف شد فرمونتم صاف میکنی میای عقب دیگه

آواکادو سایت🥑                                                            

نه میخام دنده عقب برم تو کوچه دنده عقب بپیچم ینی تو خیابون اصلیم مثلا دنده عقب برم کوچه🥲😂من که می ...

فردا اینو اصلا نمیگیره اصلا دنده عقب تو خیابون اصلی مجاز نیست هیچوقت ندیدم افسر بگه دنده عقب برو تو کوچه بار چندمته؟

آواکادو سایت🥑                                                            

فردا اینو اصلا نمیگیره اصلا دنده عقب تو خیابون اصلی مجاز نیست هیچوقت ندیدم افسر بگه دنده عقب برو تو ...

اول🥲🥲 نه کلی منظورم بود ی چن بار مربی یادم داد دیروزم زدم ولی یادم رفته