2777
2789
عنوان

امشب جاری و مادرشوهرم ادب کردم😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2336 بازدید | 81 پست
خو خودشونو دعوت کردن😂

😂😂😂😂مادرشوهرم دیر دعوت کنیم یادآوری میکنه 

بیشتر هم برای اینکه ما جاری ها رفت و آمد داشته باشیم هم به اون یادآوری میکنه هم من 

غذا هم خورشتی غذای ساده میزاریم با سالاد یا ترشی هر چی باشه اصلا تشریفات نمیکنیم 

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایطتت رو درک میکنم عزیزم من خودمم الان باردارم ... چند هفته ای؟من یه لحظه از خوندن جمله تاپیکت یه ...

۲۱ هفته ام 

نه اسم تاپیک رو حالت مزاح گذاشتم 

آخه دوتا تاپیک زدم که حالم بده دیگه اینا با شوخی گذاشتم

مربی باشگاه هستم دیگه میرم پیلاتس و بدنسازی.پژلاتس که خوبه بدنسازی حرکات بچه هارو نشونشون میدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

خداروشکر همین که ازشون راضی هستی و بهت کمک میدن خیلی خوبهنه گلم در جواب اون کاربر نوشته بودید چرا با ...

😂😂😂😂اها اخه تعجب کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

۲۱ هفته ام نه اسم تاپیک رو حالت مزاح گذاشتم آخه دوتا تاپیک زدم که حالم بده دیگه اینا با شوخی گذاشتمم ...

انشالله به سلامتی فارغ بشی

دیگه کم کم حجم کاریتو کم کن چون به مرور خسته میشی 

این دوران باید استراحت کنی 

ممنونم گلم انشالله

❤️❤️🫂🫂

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

اره بی فکرن منم باردار بودم حتی تو استراحت مطلق میومدن مهمونی

خیلی بده 

حالا شوهرم دعوت کرده بود ولی من امروز کسل بودم واقعا وقتش نبود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

واقعا متاسفم برای کسایی ک‌خونه زن باردار میرن مهمونی وتوقع دارن بنده خدا دعوتشون کنه من زنداداشم بار ...

خدا خیرت بده انقدر درک میکنی 

واقعا آدم دست خودش نیست حالش بد میشه 

من هی خودمو جمع و جور کردم نفهمن نشد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

ادب نکردیخودت حالت بد شداینجور موتقع هم از شوهرت باید توقع داشته باشی کمکت کنه

بیخچال نشسته بود با برادرش تو لپتاپ تازه به من می‌گفت پاشو فلش بیار که دیگه مامانش کلی دعواش کرد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

شماها مثل من نباشیدولی من انقدر بهشون کم محلی کردم که اصلا خونمون نمیاناز دسشون راحتم

نه من مادرشوهرم یادآوری میکنه که نوبتمونه دعوت کنیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

عزیزم، الان حالت بهتره؟ سخته این دوران واقعا باید بقیه درک کنن

اره خداروشکر بهتر شدم .اره مهمتر از همه شوهر باید درک کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

من دیشب نخوابیدم امروز هم از ۸ تا ۱ باشگاه بودم مربیم اومدم هم تمیز کاری و غذا درست کردن حالا ما خیل ...

خب خیلی بهتر فشار اومده فعالیتت زیاد بوده بدون استراحت 

اول به فکر خودت باش عزیزم یا غذا از بیرون سفارش بده وقتی مهمون دارید یا اگه بدن میاد از این کار مثل من اون روز سر کار نرو عزیزم اولویتت خودت باشه و بچت هیچ کس به اندازه شما دوتا مهم نیست حالا امیدوارم شوهرت قدردانت باشه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛