2777
2789
عنوان

هر کی میخواد در نهایت عاقبت خوبی داشته باشه بیاد مذهبی ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 53 پست
ولی من شنیدم همه دارن

ننه خب روایت هایی هست که خیلی ها شب اول قبر ندارن مثل اون روایتی که یه نفر با امیرالمومنین شوخی کرده بوده بعد پیامبر میگن من براش نماز نمیخونم بعد با امیر المومنین حرف میزنن ایشون براش دعا میکنن پیامبر میگن دیگه به نماز من نیاز نداره شب اول قبر هم نخواهد داشت 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جاخوندم منظورازعذاب قبر همونی عذابیه که وقتی روح داره ازجسم جدامیشه اتفاق میفته میزان سختیش هم بستگی داره چقدربه جسمت واین دنیا وابسته ای 

هرچی وابسته تر دل کندن سختر وفشاربیشتر

روح بعداز مرگ تا ۴۰روز به جسمش قرابت داره دیگه اتصالی بهش نداره ولی هنوز بهش وابسته هست روح وارد قبر میشه ولی اونی که سرش ب سنگ لهد میخوره جسم نیست روحه 

معمولا اون اندک قرابت و اتصالم بعد چهلم از بین میره ولی تا ابد روح ب جسمش و ب قبر خودش سر میزنه مخصوصا وقتی کسی ب ملاقاتش میره خیلی خوشحال میشه

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعد از مرگ عالم برزخ هست چیزی شبیه به بهشت و جهنم نسبت به اعمال هر فرد

البته تفاوت هایی هم دارد مثل اینکه در برزخ شفاعت وجود ندارد

امام صادق علیه السلام فرمودند :

همه شما شیعیان به شفاعت پیامبری که اطاعتش کردید و یا وصی ایشان حضرت امیرالمؤمنین و اولاد طاهرینش (علیهم السلام) داخل بهشت می‌ شوید، اما به خدا سوگند آنچه بر شما می‌ ترسم برزخ است

خیلی چیزا هست که باعث میشه شب اول قبر رو تجربه نکنی و اذیت نشی مثل یه سری دعا ها و یا خوندن یه سری س ...

عزیزم من طبق شنیده ها ویه سری مطالعه میدونم که تمام آدما شب اول قبر رو تجربه میکنند ودوتا فرشته میان برای سوال که ما باید جواب بدیم

وآره درسته آدمای خوب ومومن اذیت نمیشن وخیالشون راحته

ولی نمیدونم نحوه ی فشار قبر چیه

یجا خوتدم اونقدر فشار وارد میشه که اولین قطره ی شیری که تو بچگی خورده ادم رو بالا میاره

وحتی حضرت زهرا ترس داشتن از این شب

جدای از اینکه خودشون میان برای شفاعت محبان ومومنان وادمای خوب

واینکه هیچ کسی ادمو اذیت نمیکنه اذیتی هم اگر باشه بخاطر کارکرد واعمال خودمونه

یجای دیگه خوندم که روح عذاب میکشه وکاری به جسم ندارن وعذاب مختص به زمان ومکان دنیایی نیست که بگیم توی قبری که ادمو میزارن میان برای عذاب 

الان سوالم اینه اگه مختص به زمان ومکان نیست پس چرا شب اولی که مرده رو دفن میکنند برلش نماز شب اول قبر میخونند

یا چرا به جنازه تلقین میخونند واسمشو ودینشو تو قبر بهش میگن

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

بعد از مرگ عالم برزخ هست چیزی شبیه به بهشت و جهنم نسبت به اعمال هر فرد

این درست فشار قبر یعنی یعنی چی😪😔

این منو داغون کرده

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

عزیزم من طبق شنیده ها ویه سری مطالعه میدونم که تمام آدما شب اول قبر رو تجربه میکنند ودوتا فرشته میان ...

تلقین برای سوال و جواب نکیر و منکره که بتونه جواب بده 

شب اول قبر هم جسم طوری نمیشه روح عذاب میکشه چون روح از جسم جدا شده 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بیخیال باش زندگیتو بکن هرموقع مردی خدا خودش بزرگه کمکت میکنه

امیدوارم❤️🌸ممنون عزیزم