2777
2789

دوستم نزدیک ۱۰ساله 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ولی باورت میشه همشون به لطف خدا بچه دار شدن ؟ اونم بعد سال ها کی باورش میشد

دختر دایی مامانم ۴۸ سالگی 

همسایه مون ۵۱ سالگی باردار شد

فامیلای نزدیکم بعد ۱۵ سال 

واقعا لذت بخش بود انشاالله برای هرکی که آرزوی بچه دار شدن داره به زودی زود سالم و صالحش بشه

الهی آمین

احساس میکنم خجالت میکشه چون ی سری علائم داره ک مشخصه مشکل از اونه منم آزمایش دادم مشکلی نبودهیکی از ...

چندسال ازدداج کردی؟من۷سال میشه عید 

اخریت ازمایششو دادم هوش مصنوعی گف ۷۶ درصد مشکل ناباروری داری ولی اون قبول نمیکنه من صدبارازمایش امپکل زدم همچیم عاای شد ولی میرم نیومد بعدافهمیدم ازخودشه چون هیجدقت دکترمتخصص نمیره باوجوداینکه عاشق بچس

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

آره ولی باورت میشه همشون به لطف خدا بچه دار شدن ؟ اونم بعد سال ها کی باورش میشددختر دایی مامانم ۴۸ س ...

وآسه منم دعا کن خیلی خیلی دلم گرفته

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

چندسال ازدداج کردی؟من۷سال میشه عید اخریت ازمایششو دادم هوش مصنوعی گف ۷۶ درصد مشکل ناباروری داری ولی ...

۷سال اقدامی مشکل همسرتون چیه....ما دوتامون مشکل ااریم

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

وآسه منم دعا کن خیلی خیلی دلم گرفته

چندساا ازدواج کردی

الان زندگیشون پر رنج غصه اس

چرا رنج و غصه عزیز دلم

منم سالها ناباروری کشیدم

می‌دونم سخته ولی ذره ای اون رنجی که میگید نکشیدم

چون قبلاً  بی تابی کردم به زوررر از خدا به چیزی خواستم و داد و بعدش خیلببی خیلییی عذاب کشیدم و دچار مشکلات فراوان شدم

تو بچه دار نشدن هم گفتم خدایا خودت صلاح بدون

و واقعا غصه نخوردم

زندگی فقط بچه نیس

هزاران فعالیت مفید اجتماعی و...میشه کرد که بعدش اون حس رضایت از خودت رو میتونی داشته باشی و روحیه بگیری

درس و کار و علم و هنر و ورزش و..

تفریح و سرگرمی دونفره یا تنهایی

بابچه هیچ کدوم از اینا به نحو احسن نمیشه همش اسیر بچه میشه آدم 

ان شالله خدا دلت رو شاد کنه به حق ایام 

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

من تصمیم دارم هرگز بچه نیارم علاقه ندارم

آفرین  این تصیمم من 10ساله گرفتم اصلا من موندم آب نیست برای خودمون اینا فکر اینن یکی دیگه به دنیا بیارن شما اول صبرکن ببین چی میشه تکلیف خودت چیه بعد توفکر یه بچه باش

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
۷سال اقدامی مشکل همسرتون چیه....ما دوتامون مشکل ااریم

باورت میشه دقیق نمیدونم چون دکتر متخصص نرفنه ولی همش منوپاس داده این دکترفقط ولی میدونم ازخودشه حسابی ضعیفه چقدرم ک تقویت میکنه خودشو باداروهای مخلی هیچ ب هیچ

خیلی ناراحت افسرده ان??

اره 

دست به خیر و مهربونن .

زنه خیلی دست و دلباز و کدبانو هستش .وخیلی هم خوشتیپ وزیباست 

تمام دخترپسرهای فامیل دوسشون دارن و بدون وجود و اجازه اون دوعزیز هیچ مراسمی شروع نمیشه .

همه دخترپسرهای فامیل بیشتراز مامان و باباشون دوسشون دارن ازبس دستشون بخیر هستش .

یجورایی واسه همه مادری و پدری کردن و به گردن همگی حق دارن 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

بله الان بعد ۴۰سال زندگی مشترک بدون بچه خانمه سرطان بد خیم گرفته متاسفانه و اصلا حالش خوب نیست یک ک ...

اینا که اینطوری تا آخر بدون بچه میمونن درک نمیکنم

خب برید از بهزیستی بیارید یا رحم اجاره و تخمک اجاره و....

کلی راه هست

می‌دونم علتشم بیشتر مردها هستن که قبول نمیکنن این راه هارو امتحان کنن

درک نمیکنم چرا قبول نمیکنن مردا

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport