2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی خانواده ما کسی با من و شوهرم کاری نداره ولی امان از همیایه ها الان که هواسرده توی خونه اشون هستن ...

عزیزم حالا اونا به کنار  من خواهر شوهرم  کلافم کرده   ببین  فقط کافیه ببینه گوشیم انلاینه هی پیام میده     هی دکتر معرفی میکنه   همش   میگه چی شد چی نشد  ببین کلافم کرده  چپو راس  دکتر معرفی میکنه   میگم بابا به خدا موش ازمایشگاهی نیسم  باور کن شوهرم  اصلا  انگار نه انگار خدا خیرش بده   نه بهم استرس میده ته   حرفی بزنه ماار شوهرمم بد نیس ولی  خواهر شوهرم  واقعا  کلافم  کرده

عزیزم حتما حتما برو یوگا ، به ذهنت آرامش میده و باردار میشیمن سال ۸۸ ازدواج کردم سال ۹۳ زایمان زودرس ...

ببین اینجا در روز چند نفر پدرشون رو نفرین میکنن چون معتاد و عصبی و بیکار هستن 

؟؟؟ مگه اینا بچه ندارن اونم چند تا چند تا 

بعدشم این همه راه وقتی انقدر عذاب میبری برو بچه دار شو 

بله الان بعد ۴۰سال زندگی مشترک بدون بچه خانمه سرطان بد خیم گرفته متاسفانه و اصلا حالش خوب نیست یک ک ...

خوب کجاش عجیبه میخای بعد از چهل سال سرطان نگیره 

پس چطوری آدم ها بمیرن ؟

طلاهارو بچه هاشامل عروس و داماد و نوه ها  اگه برندارند بقیه برمیدارن به حال آدم چه فرقی داره واقع بین باشید بالخره با خودت نمیبری که 

خوب کجاش عجیبه میخای بعد از چهل سال سرطان نگیره پس چطوری آدم ها بمیرن ؟طلاهارو بچه هاشامل عروس و دام ...

ن ک بیان خونت ب اسم ملاقات برن سروقت کمدت و وسایل شخصیت بدون اجازه بردارن

این چیزا برا شما عادیه؟؟؟

ببخشید دخالت میکنم عزیزمچطوری شوهرت تو این ۸ سال بچه نخواسته و دکتر نیومده؟؟من ۳ ماه بعد اقدام رفتم ...

احساس میکنم خجالت میکشه چون ی سری علائم داره ک مشخصه مشکل از اونه 

منم آزمایش دادم مشکلی نبوده

یکی از دلیلاشم آزمایش اس پرمه 

میگه اصلا فکرشم نکن آزمایش بدم

ن ک بیان خونت ب اسم ملاقات برن سروقت کمدت و وسایل شخصیت بدون اجازه بردارناین چیزا برا شما عادیه؟؟؟

چقدر تو بی ادبی و گستاخ دیگه ریپلای نکن .

کم هوش فحوای متن رو بفهم 

اصلا چرت و پرتی هم که نوشتی در شانم نبود جوابتو بدم 

خدا میدونه اونم از خودت در نیاورده باشی برای آزار بقیه 

کسایی که خودشون رنج می‌برند دوست دارن بقیه رو هم رنج بدن حتی با ی روایت ساختگی 

کاربریتو یادم باشه برای همیشه. Ignore