2777
2789

من ده سال نازایی کشیدم 

جوری ک دکترا جوابم کردن 

ب شوهرمم گفتم هروقت مایل بودی برو زن بگیر منم از زندگیت میرم 

کلا بیخیال یچه شده بودیم دو سالی بود ک دارو مصرف نمیکردم با حال بد رفتم دکتر و فهمیدم ک باردارم ..سه ماهم بود و نمیدونستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله دختره از قبل ازدواج مشکل نازایی داشته و یه سری مشکلات دیگه کمر و روانی 

ولی بهترین شوهر گیرش اومده شوهر پولدار خوش اخلاق عاشق 

الان دیگه ازشون خبر ندارم

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

من اصلا حسی به بچه ندارم 

برای هرکسی که صلاح و قسمتشو خدا تو بچه نداشتن میدونه ارزو میکنم مهر بچه رو از دلش ببره و هرکسیم صلاحشه بهش بچه بده 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
انتظار،خیلی بیخوده متنفرم اگه حق انتخاب داشتم به خدا میگفتم کاش از اول نطفه ام بسته نمیشد کاش تو بچگ ...

درخواست دوستی من رو قبول کن. من بعد از شیش سال خودم راه حلش رو پیدا کردم. شوهرم دکتر نمیومد. 

من بعد از 10 سال مامان شدم

بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می‌شوید نه کارهایی که انجام داده اید، پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل  امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید، جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید. 

من خودم حدود ۱۸ ساله ازدواج کردم خودم بچه دار نشدم ولی ۴ سال قبل دخترمو به سرپرستی گرفتم.

اتفاقا اصلا افسرده نبودیم زندگی شادی داشتيم 

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت