2777
2789

مثلا خواهر من لاغر بشه مامانم عوض اینکه خوشحال بشه که بچه ش سالم تر میشه غصه میخوره که لابد شوهرش مجبورش کرده

مادر همسر من بهمون خونه داده با اجاره ی کم ساکن شدیم عوض اینکه خوشحال باشن غصه میخورن که کوچیکه .....

هیچوقت خوشحالیشونو ندیدم.نهایت ده دقیقه ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام که کلا از زمانیکه من یادم میاد تو گذشته زندگی می کنه و حسرت کارهای نکرده اش رو می خوره از ۳۰ سالگیش تا الان که ۶۵ ساله است 

مامانم هم آتیش بیار معرکه اییه که بابام راه می ندازه 

من که اوجشون رو ندیدم که اینقدر حسرتشو می خورن

بابام که کلا از زمانیکه من یادم میاد تو گذشته زندگی می کنه و حسرت کارهای نکرده اش رو می خوره از ۳۰ س ...

دقیییییقا......اون روزایی که اونا میگن اوج بوده هم یادمه داشتن سر یه موضوعی عذاب میدادن خودشونو

منم مادرم ولی خب اینطوری ادم داغون میشه

من بچه هام فعلا کوچیکن ولی خیلی غصه زندگی خواهرام برادرم میخورم. مادرم پیر شده ۵۰سالش ولی انگار ۷۰. خیلی دلشوره زندگی اونا رو داریم خیلی بده ایتطوری

مادر من یه پله جلوتره از خوشحالی بقیه هم ناراحت میشه. مثلا ما خونه ویلایی بزرگ خریدیم میگفت خوشحالی نداره قدیمیه! بازسازیش کردیم میگفت خوشحال نباش چطور میخوای پرش کنی؟ وسیله خریدیم میگفت زشته مال عمه زنداییت بهتره...

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من بچه هام فعلا کوچیکن ولی خیلی غصه زندگی خواهرام برادرم میخورم. مادرم پیر شده ۵۰سالش ولی انگار ۷۰. ...

عزیزدلم غصه نخور اونا ی خدای مهربون دارن مراقبشونه

غصه فقط روح و جسمتو نابود میگنه