2777
2789
توی فامیل که کسی چیزی بهمون نمیگه ولی همسایه ها اذیت میکنن تا مامانم یا مادرشوهرم رو میبینن میگن ببر ...

اره عزیزم  ببین همهومیخوان بدونن چرا   بچه دار نشدیم  هر کی  ی دکتر معرفی میکنه   به خدا   دیگه  تو جمع  ظاهر نمیشم   از حرفاشون  نگاهشون خسته شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله دیگه مشکل داشته هر چند به کسی نگفته بودن مشکل از کیه

جالبه  کا با هم  تفاهم دارن   و    بدون حاشیه رندگی میکنن      ببین  اون خانم هم خیلی فهمیدس   که  به شوهرش   این اجازه رو داده         برا همسرش  ارزش قائل شده     ولی خوب    سخته      انشالله  خوش باشن

جالبه کا با هم تفاهم دارن و بدون حاشیه رندگی میکنن ببین اون خانم هم خیلی فهمیدس که ب ...

به اصرار خانم ازدواج کرد ولی نگم برات از شب زفاف که خانم بزرگه چنان زجه ای میزد بیا و ببین البته دور از چشم شوهرش 

واحد خانما جداس ولی تمام روز تو یه خونه هستن

اره سه بار آی وی اف کردن و نشد بعد سیزده چهارده سال رفتن مرودشت( استان فارس) پیش یه خانم که طب سنتی ...

عزبزم میشه این مورد رو بهم بیشتر توضیح بدید اخه قبلا هم از کسی دیگه شنیدم. کی بودن کجا انجام دادن. ممنون 

عزبزم میشه این مورد رو بهم بیشتر توضیح بدید اخه قبلا هم از کسی دیگه شنیدم. کی بودن کجا انجام دادن. م ...

عزیزم شماره و آدرس ازشون ندارم 

ولی خودم هم برا یه چیز دیگه رفته بودم پیششون یادمه خونش همون اوایل مرودشت بود و بهش میگفتن ننه ی علی 

و اینکه مایه خرگوش چی هست و چطوری استفاده میشه هم نمی‌دونم چیه 

ولی اگر بخوای شاید بتونم شماره تماس و آدرسش رو برات پیدا کنم 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

به اصرار خانم ازدواج کرد ولی نگم برات از شب زفاف که خانم بزرگه چنان زجه ای میزد بیا و ببین البته دور ...

عزیزم واقعا خوب سخته  ببین  هوو  تو هر شرایطش سخته  واقعا حس کنی که    همسرت  شریک زتدگیت با ی خانم بگخ بختده و دوسش داشته باشه  ولی  ببین    بزرگی کارش به اینه  که  راضی شده  شوهرش  زن بگیره    واقعا    تحمل میخواد  ولی  کارش   خاصه         ببین من واقعا خودمو نمیتونم جای اون خانم بزارم  ولی   به نظرم  از خودش گزشته  واقعا  خیلی  باید     متکی به خودش باشه  که  راضی شده  الهی بگردم  سختیش درست همون بعد مراسم عقد و شب زفافه  واقعا   میفهمم چی میگی  و اون خانم چی کشیده     واقعا درک میکنم سخته

شوهر منم همش آیه یأس میخونه

ولی شوهر من اینطوری میگه که من کمتر به بچه فکر کنم چون میدونه چقدر دوست دارم ولی خب وقتی نمیشه چیکار کنه سفی میکنه بگه بده ولی میدونم خودش چقدر بچه میخواد

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
آخه عجیبه تاپیک اسی انگار از عهد قاجار داره مینویسه معلومه اطرافیانش از جمله شوهرش اذیتش میکنن والا ...

احتمالش هست همه زندگی ها و تفکرات که مثل هم نیست شایدم خودش نمیتونه بپذیره نمیتونن بچه دار بشن داره با خودش خیالات می کنه بیچاره شوهرش هم خبر نداره توی دلش چی میگذره 

اره عزیزم ببین همهومیخوان بدونن چرا بچه دار نشدیم هر کی ی دکتر معرفی میکنه به خدا دیگه تو ...

توی خانواده ما کسی با من و شوهرم کاری نداره ولی امان از همیایه ها الان که هواسرده توی خونه اشون هستن تابستانها توی گوچه میشینن کارشون شدن سرک کشدن توی کار مردم

انقدی بدم میاد ازشون مخصوصا یه پیرمرد کثافت دوست پدرشوهرم گفته بود اون دونفر اجاقشون،کوره من همسرم ر ...

این اجازه ای که پدرشوهر شما داده تا اون پیرمرد نکبت همچین زری بزنه بعدم این حرفو به شما انتقال دادن که فلانی فلان حرفو زده

نه ندارم فعلا ،دو تا برادرشوهر مجردم دارم، یه خواهرشوهرم دارم که اونم کلا یه پسر داره که الان دبیر ...

پس مثل ما هستن 

ما هم خیلی کم بچه  داریم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔