2777
2789

خواهر زنداییم هم یه ۲۵،۲۶ساله ازدواج کردن بچه دار نشده.

میگن مشکل از شوهرش بوده

وضع مالیشون هم خوب نبود که پیگیر درمانش باشن.

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف مردم فامیل رو چی میکنید....من فراریم از فامیل

ای خواهر چقدر حرف دل منو زدی منم ۳ساله ازدواج کردم ولی بخاطر شرایط جسمی خودم نمیتونم باردار شن همه الان بچه دارن من هیچی 

از فامیل بخصوص  فامیل شوهر فراریم 

واریکوسل ندارن ؟

نمی دونم دوستم میگه گفتن شوهره اسپرم ش ضعیفه پسرخاله م هم چندبار عمل شده تو بچگی انگار شینگولش فرو رفته باشه به داخل این جوری بود ولی زنش یه بار گفت قشنگ کارمیکنه آبش میاد دیگه راست یا دروغش و نمیدونم 

سلام بچه دار شدن زنداداشم بعد ۱۸ سال دکترا جواب کرده با توکل به خداوند یکتا ومهربان و توسل به ائمه معصومین علیه السلام امام حسین امام‌رضا امام زمان عج و مادر امام زمان عج

خراسانی هستیم مادرم‌از نیشابور تا مشهد پیاده رفت ولی زنداداشم همون ماه حامله شد منم خیلی ب کربلا زنگ میزدم داداشم بچه دار شن ب امام حسین و حضرت عباس میگفتم ک کاری کنید پدرومادر نوه شون ببینند

برای مادر امام زمان عج جز کامل قرآن خوانده شد هم چنین چله زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام هدیه ب مادر امام زمان عج حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها

برای تعجیل فرج امام زمان عج صلوات که با اومدن ایشان تمام دردها تمام میشه

برای منم دعا کنید سال دیگه معلم شم استخدامی ب حق امام زمان عج و پدر ومادر بزرگوارشان شهدای کربلا حضرت رقیه حضرت علی اکبر حضرت علی اصغر علیه السلام حضرت ام‌الابنین سلام الله علیهاحضرت معصومه سلام الله علیها💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐

اها زنداداشم رفته بود حلیم نذری برای حضرت زهرا سلام الله علیها بعدش حامله شدش واسه ازدواج منم ک با اونی دوستش دارم ازدواج کنم شد مغازه اشم جور شد با اون حليمه ک نذر کرده بودن یعنی یکی دیگه ندر کرده بود زنداداشم هم زد و وقتی بجه بدنیا اومد یک نوع آش اماج کماج میگن داد خونه اش خیلی خوبه 

بچه یک سال نیمه ک بدنیا اومده یکبار دیگه هم بچه دار شد ولی بچه دومی سقط شد

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

دوستم تحت نظره

پسر عمه م بعد از چند سال پیگیری و درمان دو هفته پیش ی پسر گیرشون اومد

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

خب خدا چرا این رنج رو میده....کلا کاش اصلا نمی آفرید

عزیزم احساست رو درک میکنم.

کلا نازایی زیاد شده.

من خودمم درگیرش هستم.

دیگه نمیشه کاری کرد که...

حرف زیاده ولش کن بیخیال.

من بین مردم نمیرم و ازشون فرار میکنم تا راحت باشم

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

خواهران عزیزطب اسلامی رو سراغ دارم تنها با ۴۰۰ تومن و یکی دوماه رعایت کردن مواردی که میگن حامله میشی ...

من طب اسلامی و سنتی همه جا رفتم همه کار کردم نشد 

باید خدا بخواد

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

بله الان پیر شدن البته مشکلم از خانم بوده حتی به شوهرش اجازه هم داده گفته برو زن بگیر و بچه بیار ولی ...

واقعا چنین مردابی هم هست؟

جدیدا تو نی نی سایت انقدر تاپیک خیانت و کثافت کاری مردا رو میذارن که کلا بدبین شدم نسبت به همه چی

حرف مردم فامیل رو چی میکنید....من فراریم از فامیل

عزیزم .

خیلی بده که فامیل حرف میزنند بسیار درک میکنم .توکل به خدا کنید.

من که درگیر هستم و میدونم چقدر بده..

ی خانومی از دوستانمون بودن بعد ۱۷سال طبیعی باردار شد غافل گیرانه هم خودش هم شوهرش مشکل داشتند وقتی باردار شدند که از شهر خودشون و از پیش فامیلاشون رفتند تهران زندگی کنند و هر دو بابت جابجایی و این مهاجرت شهر به شهرشون به شدت خوشحال بودند.روحیه تون رو حفظ کنید (البته میدونم سخته یکی باید اینا رو به خودم بگه )

عزیزم .خیلی بده که فامیل حرف میزنند بسیار درک میکنم .توکل به خدا کنید.من که درگیر هستم و میدونم چقدر ...

بخش بزرگی از نازایی بخاطر استرسه..یکی از اقوام ماهم ۱۵سال بچه دار نشدن..دیگه از طریق رحم اجاره ای اقدام کردن خدابهشون یه دختر داد..دخترش یک ساله بود. دیگه به بچه  دار شدن هم فکر نمیکردن که فهمید بارداره..بدون هیچ دارو و درمانی..الان یک دختر و پسر دارن..

پارسا پسرمامان😍