الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم تا این لحظه بچه دار نشدم وقتی میبینم مثل من زیاده راحت تر با این مسعله کنار میام
من سالهای اول خیلی ناراحت بودم الان فکر میکنم شاید مصلحتی هست شاید خدا بیشتر از بقیه دوستم داره توی این شرایط بچه نمیده کی از فرداش خبر داره شاید فردا ما خوشحالتر از اوناییکه بچه دارن باشیم واقعا کی میدونه
عزیزم الان هزار تا راه هست من موندم تا حالا چرا سراغ درمان نرفتین و افسرده شدین خیلی خیلی جدی درمان رو دنبال کن امیدوارم نتیجه بگیری اکثر کسایی که دنبال درمان رفتن نتیجه گرفتن
مشکل از پسرخالم بود و امکان باروری اصلا نداشتن بچه از پرورشگاه گرفتن
الان این بچه همه زندگیشونه 😍
زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمانهایش باز نمیدارد.
کلا ناباروری در خانواده ما نهادینهست سه تا خاله دارم هر سه تا از طریق دارو باردار شدن مادر خودم ۷ سال باردار نمیشد ولی من عاشق نحوه زندگی عمو و زنعموم هستم نزدیک ۷۰ سالشونه بچهدار نشدن ولی عاشقانه زندگی میکنن و از وقتی هم بازنشسته شدن اکثرا در حال مسافرت و تفریحن
چی بگم عزبزم هر کسی ی نطر ی داره ببین من از حرفو حدیث خسته شدم وگرنه خودم دیگه قبول کردم
توی فامیل که کسی چیزی بهمون نمیگه ولی همسایه ها اذیت میکنن تا مامانم یا مادرشوهرم رو میبینن میگن ببر دکتر فردا سنش میگذره انگار ما خودمون دکتر نمیریم از همه هم بیشتر دنبال دکتر مجرب میگردیم ولی خب بقیه فکر میکنن عقلشون بیشتر از ما کار میکنه به فکر خودمون خطور نکرده بود تا الان بریم دکتر