الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همسایه مادربزرگم تا اخر عمر بچه دار نشدن و به خوبی و خوشی با هم زندگی کردن هرکدوم نزدیک ٩٠ سال عمر کردن و با فاصله یک هفته فوت کردن اینقدر خوش بودن چند سال اخر عمرشون چند تا گربه اورده بودن توی خونشون
کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید
خیلی خوبه که انگیزه داره هدف داره...من هیچ کدوم رو ندارم....گیر یه آدمای بیخود افتادم که زندگی رو ف ...
اگر انقدر بچه برات مهمه و اگر چندین ساله داری درمان میکنی و جواب نمیگیری. اگر دوست داشتی به فرزند خوانده فکر کن. من پونزده سال تلاش کردم، نشد، پذیرفتم. هنوزم دوست دارم اما انقدرها هم تمرکزم روش نیست. حس بدی هم ندارم، غمم ندارم . زندگیمو ساختم ولی بچه رو رها کردم
چرافکر میکنی هر کی بچه نداره زندگیش پراز غمه وافسردست چرافکر میکنی بچه زندگیتو شیرین میکنه خیلی وقتا زندگیتو زهر میکنن تو چه میدونی بچه مریض داشتن یعنی چی اگه الان نتونی اززندگیت لذت ببری بعد بچه دارشدنم نمیتونی نگاهتو به دنیا عوض کن عزیزم همه چیز بچه نیست توکلی چیز واسه شکر گذاری وحال خوب داری فقط کافیه یکم بادقت به اطرافت نگاه کنی ولی دست گذاشتی رو تنها چیزی که نداری نگاهتو عوض کن زندگیت عوض میشه