2777
2789
عزیزم شما بچه دار میشی نگران نباش بسپارش به خدا

سپردم به خدا.....ولی شما از طرف من به خدا بگو خیلی منتظره قلبش صدتیکه اس به دادش برس...

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طفک ها خیلی غم کشیدن تا حالا

۱۱ سال گذشته ولی هیچی..

هنو ی چی تو علم کشف نشده که مشکل ۷۰ درصد مملکته هر چی میرن دکتر می گن چیزیشون نیس

اگر گرد کسی بسیار گردی،گرچه بس عزیزی خوار گردی🎀در تلاش برای وکیل شدن🥰

سپردم به خدا.....ولی شما از طرف من به خدا بگو خیلی منتظره قلبش صدتیکه اس به دادش برس...

عزیزم خدا به قلبت ارامش بده

نقطه توجه ات را از بچه بردار و به خدا بده. ان شاءالله بزودی زود بچه دار میشی

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

همسایه مادربزرگم تا اخر عمر بچه دار نشدن و به خوبی و خوشی با هم زندگی کردن هرکدوم نزدیک ٩٠ سال عمر کردن و با فاصله یک هفته فوت کردن اینقدر خوش بودن چند سال اخر عمرشون چند تا گربه اورده بودن توی خونشون

کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید
خیلی خوبه که انگیزه داره هدف داره...‌من هیچ کدوم رو ندارم....گیر یه آدمای بیخود افتادم که زندگی رو ف ...

اگر انقدر بچه برات مهمه و اگر چندین ساله داری درمان میکنی و جواب نمیگیری. اگر دوست داشتی به فرزند خوانده فکر کن. من پونزده سال تلاش کردم، نشد، پذیرفتم. هنوزم دوست دارم اما انقدرها هم تمرکزم روش نیست. حس بدی هم ندارم، غمم ندارم . زندگیمو ساختم ولی بچه رو رها کردم

همسایه مادر شوهرم بچه دار نمیشدن ی پسر ۲ماهه از پرورشگاه آوردن زندگیشون از این رو ب اون رو شد،چند شب پیش میگفت واقعا پارسا خیلی روزی داره

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

آره خودمون 

پسرخاله شوهرم 

دوستم 

همسایه امون نشده بودن آقاشون فوت کرد 

خیلی ها 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

چرافکر میکنی هر کی بچه نداره زندگیش پراز غمه وافسردست چرافکر میکنی بچه زندگیتو شیرین میکنه خیلی وقتا زندگیتو زهر میکنن تو چه میدونی بچه مریض داشتن یعنی چی اگه الان نتونی اززندگیت لذت ببری بعد بچه دارشدنم نمیتونی نگاهتو به دنیا عوض کن عزیزم همه چیز بچه نیست توکلی چیز واسه شکر گذاری  وحال خوب داری فقط کافیه یکم بادقت به اطرافت نگاه کنی ولی دست گذاشتی رو تنها چیزی که نداری نگاهتو عوض کن زندگیت عوض میشه 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم