2777
2789

یه آشنا داشتیم بیست سال بچه دار نشد و خدا بعد از بیست سال بهشون بچه داد 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی مشکلتون چیه ؟ببین عزیزم زیاد ذهنتو درگیر نکن هر چند که سخته ولی برای یه مدت واقعا ول کن این موضوع رو وبیخیالش شو استغفرالله زیاد بگو

ولی اگه به هر دلیلی نتونستی اینارو انجام بدی رحم اجاره  کن تا دیر نشده 

سه تا جاری دارم نشدن 

یکیشون هنوز خیلی وقت نیست ولی دوتای دیگه خیلی ساله ازدواج کردن منم مشگل دارم فقط یه دختر دارم کلا یه نوه داره پدرشوهرم

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

خانما به بار هم طب اسلامی رو امتحان کنید اگه دوست دارید تو ایتا سرچ بزنید تنها مسیر آرامش 

هم کانال تجربهارو بخونید هم عضو کانال ناباروری شید 

هزینه خاصی ندارد شاید در حد ۳۰۰یا۴۰۰

کارش هم اصلاح سبک تغذیه و گرم کردن رحم و تقویت باروری 

سه چهار ماه رعایت کنید ایشلا باردار میشد 

خیلی ها نتیجه گرفتند 

بودن که بعد از 10،12 سال بچه دار شدن 

یکی میشناسم که بچه ندارن کلا سرحال و سرخوش واقعا نمیدونم خودشون چه حسی دارن و هر دو بچه اطرافیان رو ببینم بهش عشق میدن 

ولی یکی از اطرافیان که یدونه بچه هم داره (دختر) ولی دیگه نتونسته بچه دار شه ولی معلومه خیلی ناراحت هستن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

دختر داییم بود که بعد از ۱۶ سال تازه امسال بارداره و دوقلو هستش

یکیش هم عموی شوهرم که مشکل از خانومشه ولی اصلا پیگیری نمیکنه واسه بجه دار شدن میگه همینجوری راضی هستم الان ۲۵ سال میشه 

برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود ماماناhttps://rubika.ir/shinionkodak

عروس خاله ام 

7سال بعد از ازدوج بچه آورد

قبلش 3تا انداخت رحمشو بچه رو نگه نمیداشت 

7سال بعد هم دومی 

خیلی عادی و..بودچون هیچ کس یه بار هم بروش نیاورد و حرفی نزد ناراحت بشه 

حتی دخترخاله ام و خاله ام جلوی اون بچه ناز نمیکردن که دلش نشکنه