2777
2789

بله و انگار تصمیم شخصی بوده

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عمم و شوهرش 

یکبار هم ivf کرد ولی نشد 

الان دیگه سنشون از ۵۰ هم گذشته 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

آره 

البته جدا شدن در حال حاضر اما خیلی تو مراکز ناباروری اینور اونور کردن خدا دوتا دوقلو داد بهشون سقط شدن 

الان هم البته دلیل جداییشون یک چیز دیگه ای بود و بچه فقط یکی از اون موارد بود 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

ما یکیو داشتیم ب هیچ وجه بچه دار نمیشد 

هزار راه رفت اخر بعد ۱۰ سال بچه  ار شد

اونم دوقلو پسر

فک کنم ماه ۴ یا ۵ بارداری بود پدرشوهرش فوت کرد

ماه ۷.۸ شوهرش سکته کرد فوت کرد

الان خودش موند و اون دوتا طفلی💔

ای کاش ب زور از خدا نخایم.

چند نفر دیگه میشناسم ندارن (خودشون نخواستن) و راضین.

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

حتما اونکی نشده خیلی غم داره

من از روی ظاهر زندگیشون میگم خانم همیشه لباس برند میپوشه زندگیش لاکچری همیشه از خنده غش میره  بهترین سفرارو میره آقا همیشه با بچه ها بازی میکنه

والا تو دلشون نیسم چی میگذره من همیشه دعا میکنم بچه دار بشند چون هر دو خوش استیل خوش اخلاق سطح مالی عالی سطح سواد بالا اخلاقی درجه یک 

طبیعی باردار شدی....من تنبلی تخمدان دارم از خودم حالم بهم میخوره

اسی پیشنهاد میکنم برای تنبلی تخمدانت اینارو بخوری اینقدر هم افسرده ای بخاطر هورمونات بهم ریخته اینارو بخوری هورنونات تنظیم میکنه

قرص متفورمین ظهری یکی بعد ناهار

قرص کورکومین (زردچوبه) روزی ۲تا یا یکی تبلی تخمدان یعنی التهاب بدنت بالاست این ضد التهابه

دمنوش نعنا فلفلی عالیه برای تنظیم هورمونا تو تنبلی تخمدان تا۳ماه بخور

پیاده روی ارام روزی یکساعت

من با اینا نتیجه گرفتم ۳ماه رعایت کردم بعد رفتم دکتر بهم امپول داد زدم باردار شدم الانم تازه زایمان کردم دعات میکنم با اینا نتیجه بگیری🌷🌷

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

اره میشه

خودم و همسرم

مشکل اصلی از همسرمه

خودمم دارم دارو مصرف میکنم که برم برای تخم کشی و ای وی اف

شاید براتون سوال بشه که چرا اسممو گذاشتم پشه؟؟چندین سال پیش یه دوستی داشتم که من از اون هم علمم بیشتر بود و هم تلاش بیشتری داشتم یکروزی بهم گفت بیا با هم بریم که مصاحبه کاری انجام بده اونروز رفتیم پیش یه آدم کله گنده من سکوت کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم اون درمورد چیزایی که اصلا اطلاعاتی نداشت با اعتماد بنفس صحبت می‌کرد یهو توجه اون مدیر به من جلب شد و گفت دخترم شما چی؟؟منم گفتم من نیومدم برا کار اون روز اون مدیر یه حرفی بهم زد که تا امروز آویزه گوشمه گفت دخترم استراتژيت استراتژی پشه باشه برای رسیدن به اهدافتان سمج باش با دیگران رقابت کن از اون به بعد من شدم پشه🤣🤣🤣🤣

اولاش که فهمیدم مشکل شوهرم چقدر حاده هردومون خیلی ناراحت شدیم گریه کردیم ولی یروز به همسرم گفتم آدم برای عزیز از دست رفته اش یکسال عزاداری میکنه ماهم یکساله عزاداری هامونو کردیم پاشو باهم تلاش کنیم بریم دکتر تا نتیجه بگیریم الان حال زندگیمون بهتره تحت درمانیم

شاید براتون سوال بشه که چرا اسممو گذاشتم پشه؟؟چندین سال پیش یه دوستی داشتم که من از اون هم علمم بیشتر بود و هم تلاش بیشتری داشتم یکروزی بهم گفت بیا با هم بریم که مصاحبه کاری انجام بده اونروز رفتیم پیش یه آدم کله گنده من سکوت کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم اون درمورد چیزایی که اصلا اطلاعاتی نداشت با اعتماد بنفس صحبت می‌کرد یهو توجه اون مدیر به من جلب شد و گفت دخترم شما چی؟؟منم گفتم من نیومدم برا کار اون روز اون مدیر یه حرفی بهم زد که تا امروز آویزه گوشمه گفت دخترم استراتژيت استراتژی پشه باشه برای رسیدن به اهدافتان سمج باش با دیگران رقابت کن از اون به بعد من شدم پشه🤣🤣🤣🤣

عزیزم بچه بخشی از زندگی انسان هست نه کل زندگیش .همون بچه هم فردا بزرگ میشه ازدواج میکنه میره پی زندگیش با این اوضاع دنیا ، اگه ایران باشه و نزاره بره اون سر دنیا تهش ماهی، دوماهی یک بار بیاد با همسر و بچه هاش یه شام یا ناهار بخورن و برن .تهش همین تنهایی هست .همین الان هم رفت و آمدها خیلی کم رنگ شده به خاطر مشکلات .دیگه چه‌ برسه به ۲۰ سال دیگه .اگه فکر تنهایی و پیری آینده ات هستی بدون در نهایت با بچه هم تنها هستی .اگه الان میخوای زندگیت حال و هوای دیگه داشته باشه شرایط زندگیتون تغییر بده .برا خودت برنامه ریزی کن .تفریح برو باشگاه برو مسافرت برین. این همه خوشی حالا حتما بچه باید باشه .والا ما هم ۱۵ ساله ازدواج کردیم نتونستیم بچه داشته باشیم .از همه لحظه های زندگیمون هم لذت می‌بریم. تازه دور رو بری هارو هم که میبینم الان چقدر درگیر بچه هستن و خیلی کارها رو به خاطر بچه  نمیتونن انجام بدن خوشحالم میشم که که با همسرم اینقدر راحتیم و بی دغدغه هر برنامه ای دوست داشته باشیم برای زندگیمون می‌بینیم. والا اونایی که بچه دارن به حال ما غبطه میخورن .