2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد از 9سال بچه دار شدم،6 ماه تو شکمم بود و نمی دونستم الامم 6سالشه

طبیعی باردار شدی....من تنبلی تخمدان دارم از خودم حالم بهم میخوره

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

اون زوج الان ۷۰ رو رد کردند و سالمند هستند قدیم هم اینکه زن بچه دارنشه و آقا زن بگیره مرسوم بوده چیز ...

خوب خودت هم قبول داری کار زشتیه 

اینهمه مرد  نارا  هست 

تکلیف زنهای اونا چی میشه؟؟؟؟

خیلی سخته بخدا حال دلم یجوری نمیتونم منظورمو برسونم‌....من میترسم...از پیری تنهایی ...حالا شاید عمرم ...

به خدا بگو راضیم ب رضات من از هیچ چیز جز رویگردانی تو نمیترسم ولی من بندتم ضعیفم  خودت اگر صلاح دیدی کمکم کن یکسری دعاها هست تو مفاتیح خییلی لطیفه معنی اونارو بخون خیلی بهت کمک میکنه مخصوصا مناجات ها

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من میشناسم انقدر زندگیشون شاد و منظمه

اصلا هم افسرده و غمگین نیستن

خدا به همه اونایی که بچه ندارند بده و بی نصیب نزاره کسی رو اما من چند مورد میشناسم اصلا خودشونو افسرده نکردن زندگیشونو میکنند بی حاشیه 

من به همسرم گفتم آزادی میتونی بری ازدواج کنی....منم مهرمو میبخشم طلاق.....به این راحتی نبود گفتن این ...

انشالله به حق امام زمان دامنتون سبز میشه

تو اطرافیانم خیلیا بودن بعد 20سال بچه ذار شدن

نمونش پسر خاله شوهرم ک دکتر گفت هیچ وقت بچه دار نمیشین و الان بچه دارن و خیلیای دیگه

انشالله با دل خوش میای تایپک میزنی

یا اباصالح المهدی💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 خدایا به حق اقاجانم امام زمان(عج) و اقام امام حسین عاقبتم رو خیر کن 🙏🏻خداجونم تورو به فاطمه زهرات بهم فرصت بده تا واست بندگی کنم                                          آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا(صبورم🩷) که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                این لینک فروشم لوازم خونگی لوازم آشپزخونه با خیال راحت و اطمینان کامل میتونید خرید کنید😍خوشحال میشم عضو بشیدhttps://rubika.ir/joing/GGJDAGCH0VLRFRCZVSHDLLGOVLLLRUAH

اون زوج الان ۷۰ رو رد کردند و سالمند هستند قدیم هم اینکه زن بچه دارنشه و آقا زن بگیره مرسوم بوده چیز ...

بله، منظورم همین بود

چون من مثل اون زوج ۷۰ ساله نیستم و مثل شما هم پدیده چندزنی و هرزگی مردانه برام یه چیز عادی و طبیعی نیست.

یعنی به همون اندازه که اگه زن چندتا شریک جنسی داشته باشه برام چندش هست، دقیقا همونقدر هم اگه مرد چندتا شریک جنسی داشته باشه برام چندش هست.

بخاطر همین میگم یا باید مثل انسان ها با عقل و شعور و اصول انسانی زندگی کنیم.

یا اگه قراره مرد ها مثل حیوانات و هرزه ها رفتار کنن پس عملا اون جامعه یک جامعه خراب هست، دیگه فرقی نمیکنه زن هم اونکارو بکنه یا نه. حتی شاید بهتر هم باشه، چون دست کم عدالت داره.

نه که هم کثیف و پر بیماری باشه و هم ناعادلانه...

اون دیگه نوبره

و زنی هم که یه شوهر عمومی داره، چه زن اول باشه چه دوم چه سوم... خودش هم در واقع یک زن عمومی حساب میشه (حتی اگه شوهر دوم یا سوم نداشته باشه) چون داره در هر صورت یه زندگی جنسی گروهی رو تجربه میکنه و یه شریک جنسی اشتراکی داره با چند نفر دیگه...

دقیقا عین تن فروش ها

خوب خودت هم قبول داری کار زشتیه اینهمه مرد نارا هست تکلیف زنهای اونا چی میشه؟؟؟؟

بله کار زشتیه ولی گفتم اون زوج سالمند هستند و قدیم اینجوری مرسوم بوده که آقا می رفته زن می گرفته حالا خانم رضایت داشته یانداشته مهم نبوده 

ولی این زوج حتی خود خانم هم راضی بوده و حتی برای شوهرش خواستگاری هم رفته اما مرده گفته نه یا بچه از تو یا هیچکس 

اون زن هایی هم که شوهرشون نازا بوده قدیم می ساختند دیگه قید بچه رو  می زدن مثل الان نبوده بخاند طلاق بگیرند

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

بآور میکنی هیچی از زندگیم نفهمیدم....این ۸سال رو هرشب با گریه میخابم،ذوقم کور شد....چه حرفایی که نشن ...

ولش کن توروخدا ما زنا دیوانه ایم الان یه دختر دارم یکاری باهام کردن انگار پسر ندارم کلا اولاد ندارم بلد نیستیم زندگی کنیم هیچوقت

خاله ام 

عمه ام 

عموم و.. 

الان همه بچه دارن. عمه ام بدون درمان گفت اگر خدا بخواد میده اجبار نمیکنم٫ عموم بعد از بیست سال آی وی اف وقتی که کلا رها کردن به صورت عادی همسرش باردار شد٫ خاله ام در اخرین ای وی اف 

داخل خانواده ما نازایی متاسفانه زیاده ولی خوشبختانه باد از چندین سال تلاش خدا به همه شون هدیه داد. 

هیچوقت برای چیزی اصرار نکنید یکبار بگید خدا میشنوه و حواسش هست شاید زمان مناسبش نرسیده فقط ایمان داشته باشید که بالاخره نوبت شماهم میشه دقیقا مثل زمانی که برای خرید چیزی روزشماری میکنید ولی باید تا جور شدن پولش منتظر بمونید البته میدونم خیلی سخته . سخت تر از همه فشار و استرسی که اطرافیان وارد میکنن ولی باید رفت و امد رو محدود تر کنید یا اجازه ترحم و سوال پرسیدن به کسی ندید