2777
2789
اره. بهشون هم پیشنهاد فرزند پذیری دادن اون موقع ناراحت شدن الانم سنشون بالاست دیگه بهشون نوزاد نمیدن ...

خب به نظرت خدا چرا اینکارو میکنه..چی رو میخواد ثابت کنه

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر چندش😶یعنی چی برو زن بگیر بچه بیار؟؟؟پس وقتی هم مرد نازا باشه باید به زنش بگه برو با یه مرد دیگ ...

اون زوج الان ۷۰ رو رد کردند و سالمند هستند قدیم هم اینکه زن بچه دارنشه و آقا زن بگیره مرسوم بوده چیز عجیبی نبوده 

همون قدر که چند همسری رواج داشته طلاق هم کم بوده 

یعنی شوهره هر مشکلی  هم داشته زنش طلاق نمی گرفته 

بعد وقتی که تازه مشکل هم از طرف خانم بوده و مرد  طلاقشم نمی داده یعنی داشته در حقش لطف می کرده 

در واقع مردی که زنوبخاطر نازایی طلاق نمی داده لطف بزرگی در حق اون زن می کرده 

اما حرف شماچندش تربود به نظرم ؟

منظورتون از عدالت توشریک جنسی اینه که اگه  آقایه همسردیگه  بگیره پس زنش هم آزاده بایه مرد دیگه همبستر بشه؟

و میدونی اینجوری  چه فاجعه ای به بار میاد؟

چون زن دوم هم به خودش حق میده که به جز شوهرش با یه مرد دیگه هم رابطه داشته باشه و .... همین جور این زنجیره وار ادامه پیدا می کنه 

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

من به همسرم گفتم آزادی میتونی بری ازدواج کنی....منم مهرمو میبخشم طلاق.....به این راحتی نبود گفتن این ...

ازین فکرا بیا بیرون خودتو برای خدا خالص کن ب هیچ کس جز خودش نگو حتی درد و دلم نکن هر وقت دلت گرفت جانماز پهن کن نماز بخون انقدر اشک بریز دلت خالی بشه خدا اشک بنده رو نمیتونه تحمل کنه هر وقت خودش بخواد طوری حاجتتو میده که خودتم نمیفهمی چی شد از کجا اومد 

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انتظار،خیلی بیخوده متنفرم اگه حق انتخاب داشتم به خدا میگفتم کاش از اول نطفه ام بسته نمیشد کاش تو بچگ ...

آخی عزیزم،دقیقا.انتظار خیلی سخته.ولی زیاد شکرگزاری کن،هم حال خودت بهتر میشه هم اینکه زودتر به هدفت میرسی،و اینکه به خدا و حکمتش اعتماد کن انشاالله بزودی خبر بارداریتو بشنوم

بآور میکنی هیچی از زندگیم نفهمیدم....این ۸سال رو هرشب با گریه میخابم،ذوقم کور شد....چه حرفایی که نشن ...

من کلی کلاس رفتم تا به آگاهی رسیدم زندگی همین روزایی هست که داری زهر مارخودت می‌کنی من باوجود بیماری و تنهایی ولی سعی میکنم از شاید کوچیک لذت ببرم .خودتو دوس داشته باش .تلاش کن ولی تمام زندگیت از بین نبر از دلسوزی میگم 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

آخی عزیزم،دقیقا.انتظار خیلی سخته.ولی زیاد شکرگزاری کن،هم حال خودت بهتر میشه هم اینکه زودتر به هدفت م ...

پس اونایی که پیر شدن ندارن چی اونا چی کنن..من ۸ساله توکل کردم....من از آینده میترسم

خب به نظرت خدا چرا اینکارو میکنه..چی رو میخواد ثابت کنه

نمیدونم واقعا

اما به این نتیجه رسیدم آدم باید بسپاره به خدا

ی وقتایی ی چیزایی به صلاح آدم نیست. 

من خودم تجربه کردم که میگم. 

اگر میتونی شوهرت رو به فرزند پذیری راضی کن

همتای مامانم بودم❤

ازین فکرا بیا بیرون خودتو برای خدا خالص کن ب هیچ کس جز خودش نگو حتی درد و دلم نکن هر وقت دلت گرفت جا ...

خیلی سخته بخدا حال دلم یجوری نمیتونم منظورمو برسونم‌....من میترسم...از پیری تنهایی ...حالا شاید عمرمون به پیرینرسید....ولی من نی نی میخوام هرشب با رویای سر میکمم