2777
2789
پس اونایی که پیر شدن ندارن چی اونا چی کنن..من ۸ساله توکل کردم....من از آینده میترسم

منم بعد ۱۰سال خدا بهم بچه داد.خیلی سختی کشیدم.غصه خوردم،گریه کردم.اون زمان هرکس هر حرفی میزد که آرومم کنه،بدتر حالم بد میشد و فقط میگفتم،بچه میخوام.ولی رفتم چند سال زیر نظر پزشک بودم و نتیجه نگرفتم.در آخر با سه بار آی وی اف بالاخره باردار شدم.شما هم ناامید نباش و ترسی از آینده نداشته باش.توکلت به خدا باشه.ببخشید طولانی شد

بله، منظورم همین بودچون من مثل اون زوج ۷۰ ساله نیستم و مثل شما هم پدیده چندزنی و هرزگی مردانه برام ی ...

علی زند  وکیلی  یک کثافت لجن  آشغال است

خود میکروب است

تو برنامه ی علی ضیا  گفته

مادرم هفت شکم  دختر  زایید 

بعد به پدرم گفت خودم برات می رم خواستگاری

برات زن میگیرم  بتونه برات پسر بزاد

این علی زند وکیلی پسر سر هفت تا دختر است

پدر و مادر  نفهم تو حرف زشت زدن تو چرا همه جا جار زدی؟؟

اون ضیای احمق چرا پخش کرد؟؟

اینا از حیوون   حیوووون ترن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله، منظورم همین بودچون من مثل اون زوج ۷۰ ساله نیستم و مثل شما هم پدیده چندزنی و هرزگی مردانه برام ی ...

خوب من به عقایدشماچیکار دارم که رو  پست من ریپلای زدی که مثل زوج ۷۰ ساله نیستم و...؟

استارتر سوال پرسید و منم جواب دادم 

البته در مورد زندگی جنسی گروهی و تفاوت بدن زن ها و مردها بهتره یه مطالعه ای کنید تا زنی که شوهرش زن دوم می گیره رو هرزه خطاب نکنید

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

ی عروس عمه دارم گلی از گلهای بهشته از خوبی

۱۱ ساله بچه دار نمیشد

راهی نبود ک نرفته باشه

انقدددد دلم براش پر از غم بود هر سال شب قدر براش دعا میکردم

همین امشب فهیمدم ۶ ماهه بارداره

انگار دنیا رو بهم دادن

یکی از فامیلای همسرمم بچه دار نمیشدن ی پسر از پرورشگاه اوردن بزرگش کردن بعد طبیعی بچه دار شدن

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....

سه تازوج داریم ۱۰ ساله ازدواج  کردن بچه دار نشدن

یکی پسر عمومه اونیکی پسر عمم اونیکی دختر عموم 

یکیشون ۱۰ ساله ازدواج کرده اونیکی ۱۲ اونیکی ۱۵

زیادن دورمون

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

بله عموی خودم 

۶۵ سالشه و با خانومش زندگی می کنن به هیچکسم‌ تا الان نگفتن مشکل از کدومشونه فقط گفتن خدا نخواسته یا قسمت نبوده

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

۳ مورد دیدم

که خیلی ام خوشحال و خوشبخت زندگی میکنن

خلا بچه نباید انقد پررنگ بشه تا فرصت زندگی رو ازت بگیره

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
خوب هدف از آفرینش خدا چی بودامثال مارو ....غصه بخوریم....آب بشیم از غم چه

اصلا بااین حرفاتون موافق نیستم اسی یعنی چی جوری وانمودمیکنی ماهایی که بچه نداریم یه چشممون اشک یه چشممون خون چرااینجورمیگی تاخدانخوادهیچ اتفاقی نمی افته دلیل نمیشه زندگیتوزهرکنی والان داری اینجوروانمودمیکنی که مابچه نداریم بقیه دلشون بسوزه برامون یافکرمیکنن چه چیزبزرگی روازدست دادیم 

گاهی انسانم آرزوست

قربون خدا برم حکمتش رو شکر کاش بمن چهارمی رو ناخواسته نمی‌داد میداد بتو 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

خاله ام عمه ام عموم و.. الان همه بچه دارن. عمه ام بدون درمان گفت اگر خدا بخواد میده اجبار نمیکنم٫ عم ...

منم ده سال بچه نداریم زندگیمونوانجام میدیم مسافرتمونوداریم درس وشغلمونوداریم اوندفعه مادرم گفت توعین خیالت نیست بچه نداری کمی دلم شکست چون توخلوت خودم شاید نه همیشه ولی خب دروغ که به بچه فکرنکردم واینکه بقیه فکرمیکنن من تواتیش بچه ام ودارم دیوونه میشم برابچه اذیتم میکنه منم سپردم به خدا هرچی خودش صلاح بدونه راضیم به رضای خودش مهم اینه که ازدونفرمون الان راضیم وبهمون خوش میگذره

گاهی انسانم آرزوست

اره الان ۶۰ سال و ۵۶ ساله شدن . میگه راضی هسیم به رضا خدا. تا اخرین لحظات خانم تلاش کرد ولی گفت اصلا نشد 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

اره 

از پرورشگاه اوردن

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁