2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی ناراحتم.....اگه ام اس بگیرم چی

اون خانمی که من میگم خیلی استرسی می‌شده برلی هرچیز کوچیکی وکلاخیلی غصه میخوره. که به نظرم اشتباهه محضه اگر ازته دل راضی باشی به تصمیم خدا خدا مطمعنم بهتون بچه میده غصه داره ولی نه اینکه خودت رو آنقدر مریض کنی ایندت رو خراب کنی 

خودم و همسرم 8ساله ازدواج کردیم هر دو بالای 40سال بچه نخواستیم . دوتا پسر عمه هام بالای 15ساله ازدواج کردن و همراه همسرشان بچه نخواستن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خودم و همسرم 8ساله ازدواج کردیم هر دو بالای 40سال بچه نخواستیم . دوتا پسر عمه هام بالای 15ساله ازدوا ...

شما خودتون نمیخواید این فرق میکنه....با منی که عاشق بچه ام ....ودر غصه ام

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

شما خودتون نمیخواید این فرق میکنه....با منی که عاشق بچه ام ....ودر غصه ام

و همسرت ؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

فرق میکنه کسی که دوست داره با کسی که علاقه نداره

علاقه نداشتنم از خوشی نیست دلیل های دردناکی دارم ولی دیگ کنار اومدم 

هرکس یجوری زندگی می‌کن دیگ 

آدم تلاش می‌کنه نشد هم نباید کل زندگیش رو غصه بگذرونه .من یه بیماری داشتم تلاش کردم کامل خوب نشدم 

الان پذیرفتمش در کنارش هم زندگی میکنم 

تلاش کن ولی همه جووونیت غصه نخور 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

خودم و همسرم 8ساله ازدواج کردیم هر دو بالای 40سال بچه نخواستیم . دوتا پسر عمه هام بالای 15ساله ازدوا ...

حرف مردم فامیل رو چی میکنید....من فراریم از فامیل

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔