2777
2789
انتظار،خیلی بیخوده متنفرم اگه حق انتخاب داشتم به خدا میگفتم کاش از اول نطفه ام بسته نمیشد کاش تو بچگ ...

سرزنشت نمیکنم چون میدونم این حرفت ناشی از ناپختگی و نادانیت هست 

چون یه چیزیو میخوای اما نداریش تو ذهنت بزرگ شده و برای خودت این مسئله رو بغرنج کردی 

خوشبختی و سعادت انسان ارتباطی نداره که بچه داشته باشه یا نه. 

زندگی کن و از زندگی لذت ببر

انقدر هر مزخرفی که شیطان در گوشت میخونه رو باور و تکرار نکن عزیز من

بله ۳۲ سال از ادواجشون گذشت همه راهها رو رفتن بچه دار نشدن همین چهار ماه پیش به اصرار خانم اقا ازدواج مجدد داشت و خانم جدیدش همون شب عروسی حامله شد 

الانم سه تایی خوش و‌خرم در انتظار دنیا اومدن بچه هستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر دو تا بچه سالم دارم

ولی اعصاب و ارامش ندارم

همش میگم خوشبحال اونایی که بچه ندارن

بچه میخاد برام چیکار کنه

دلم میخاد فرار کنم برم یه جا که فقط خودم باشم

بخاطرشون کارمو ول کردم

افسرده شدم

😔

چه جالبه تاپیک 

فکر نمی‌کردم دیگه کسی واسش مهم باشه 

الان یک عالمه زوج ، خود خواسته ، بچه ندارن و نمی‌خوان .از جمله من و همسرم 

اینقدر بچه مسأله مهمی نیست ها 

زندگیت رو بکن استارتر 

کجاش قشنگه که نوکر بی جیره و مواجب یک بچه بشی تا آخر عمر

بیخیال دختر 

از زندگی لذت ببر 

چه جالبه تاپیک فکر نمی‌کردم دیگه کسی واسش مهم باشه الان یک عالمه زوج ، خود خواسته ، بچه ندارن و نمی‌ ...

واییی دقیقا

من اگه شوهرم نمیخواست عمرا بچه میوردم

حوصله داریدددد

از زندگیت لذت ببر

بله خانم و اقا هر دو بالای پنجاه هستن کلی مال و منال دارن میخاستن یه وارثی داشته باشه حتما

چه تصمیم غلط و نابالغانه ای 

چه زشت 

اینکه سه تایی منتظر بچه هستند دیگه زشت تر

من ۵ سال اقدام بودم و نمیشد .... خیلی دلم شکست خیلی به فکر بودم .... الان ک بچه دار هستم حسرت آرامش اون روزها رو دارم ...میگم کاش از همون اول می‌سپردم به خدا و به جای این همه فکر و خیال ب رشد فردی خودم می‌رسیدم ‌ 

بی خیال باش . گرمی بخور  . شکمتو همیییشه با شال ببند و گرم باشه عسل و ژل رویال بخور.  قرص اینو فولیک بخور . با دست خودت به نیازمندان صدقه بده و بگو برات دعا کنن و چله عاشورا با شوهرت بردار هدیه ب شهدا . الهی ک خدا در بهترین زمان و بهترین شرایط بهترین بچه های دنیا رو بهت بده به حق مادرمون حضرت فاطمه س 

این نیز بگذرد . . .