2777
2789

چه قدر زود همتون حامله شدید ، منی که ۷ ساله ازدواج کروم و هنوز دلم بچه نمیخواد !!!!

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

۱۳ یا ۱۲ سال بعد

عزیزم خدا حفظ کنه بچت رو میشه بدونم مشکلتون چیه بود البته فضولی نباشه

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا حفظ کنه بچت رو میشه بدونم مشکلتون چیه بود البته فضولی نباشه

فضولی نی نه عزیزم 

مشکل چی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

۷ سال از ازدواجم میگذره. و اصلا دوست ندارم بچه دار بشم

منم ۷ ساله ازدواج کردم اصلا دلم بچه نمیخواد کامنت هارو خوندم خیلی تعجب کردم ، میترسم سنم بره بالا و پشیمون بشم و بگم چه حماقتی کردم اما چه کنم که مثل بقیه خوش خیال نیستم دلم میخواد همه چی داشته باشم بعد بچه بیارم 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

یعنی جلوگیری و اینا هِچ؟

نه سنم کم بود بلد نبودم😂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
این که خیلی خوبه

دوست داشتم یکسالیبگذره و بعد 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
فضولی نی نه عزیزم مشکل چی

اینکه چندین سال بچه دار نشدین و اینا 

آخه من تنبلی دارم می‌خوام بدونم شماهم تنبلی داشتین یا مشکل دیگه 

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

یک سال و نیمو خبری از نی نی نیستلطفا برام دعا کنین از این چشم انتظاری خسته شدم

منم خسته شدم ایشالا هردومون دامنمون سبزبشه خیلی زودتر از چیزی که فکرشو کنیم

منم ۷ ساله ازدواج کردم اصلا دلم بچه نمیخواد کامنت هارو خوندم خیلی تعجب کردم ، میترسم سنم بره بالا و ...

کسی به تو و خانوادت نمیگه که چرا بارداری نمیشی؟

من یک سال و نیمه همه ازم انتظار دارن(چون بقیه تازه عروسا همه نی نی دارن تو دلشون)

دیگه به خانوادم میگن پس خبری نیست دست بکار نشدن

اینکه چندین سال بچه دار نشدین و اینا آخه من تنبلی دارم می‌خوام بدونم شماهم تنبلی داشتین یا مشکل دیگه

اها 

من شاغل بودم نمیخواستم 

بعد که میخواستیم نشد چون تخمدان ضعیف بود 

تخمک ها به زور ۱۴ میشد با یه عالم امپول و دارو 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️