2777
2789
کسی به تو و خانوادت نمیگه که چرا بارداری نمیشی؟من یک سال و نیمه همه ازم انتظار دارن(چون بقیه تازه عر ...

اوایل همه خواب میدیدن که بچه دار شدم !  الان دیگه نه عادی شده براشون اما جاریم بچه اورده الان باز ذوم کردن رو من همش میگن ایشالا بعدی تو 😐

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها من شاغل بودم نمیخواستم بعد که میخواستیم نشد چون تخمدان ضعیف بود تخمک ها به زور ۱۴ میشد با یه عال ...

آها برا من دعاکن بشه 🥺

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

عزیزم دریت میگی ولی خوب اینم بد نیس تو جوانی بچه دار شدی اختلاف سنت با بچتم کنه حو ...

اینم هست 

۱۸ سالگی باردار شدم من

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
آها برا من دعاکن بشه 🥺

به امید خدا میشی 

در کنار درمان فعالیت هم داشته باش جوری که حواست به درمان و اقدام نباشه 

ورزش و رقص تند هم موثره 

من پیاده روی میرفتم یه ساعت 

ان شاالله به زودی زود خبرای خوب میدی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

به امید خدا میشی در کنار درمان فعالیت هم داشته باش جوری که حواست به درمان و اقدام نباشه ورزش و رقص ت ...

ممنون فدات

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

سه ماه بعد حامله شدم الان ماه اخرمه احتمالم داره بخام جدا بشم از شوهرم

چرا جدابشی  بعد از طلاق سختی کم نداری

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

کاش تا الان منم سومی می آوردم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
منم ۷ ساله ازدواج کردم اصلا دلم بچه نمیخواد کامنت هارو خوندم خیلی تعجب کردم ، میترسم سنم بره بالا و ...

اگه سنت پایین هست وقت داری هنوز. اما من ۴۳ سالم هست دیگه از سنم گذشته حوصله بچه کوچیک ندارم . پشیمونم نیستم بچه ندارم با این اوضاع و احوال احساس میکنم خودمم زیادیم چ برسه اینکه ی بچه طفل معصوم رو بیارم ب این دنیای بی رحم