2777
2789
عزیزم نمیدونی تا هفته چدداحتمال بالا رفتن جفت هست؟؟؟

هفته سی هستی باید دقت کنی برا این سه مورد دکتر یه ماهی احتیاط و رعایت نکاتی که گفتمو توصیه کرده بود

🎀خدا جونم وقتشه دلم شاد شه 🎀
هفته سی هستی باید دقت کنی برا این سه مورد دکتر یه ماهی احتیاط و رعایت نکاتی که گفتمو توصیه کرده بود

من الان ۳۵ هفته و۲ روزم.رعایت کردم و کل عید هم خونه موندم.میخواستم یکی روز اینده برم سونو.خواستم ببینم الان مناسبه یا بذارم دیرتر برم؟؟ و امیدوار باشم که بالا رفته؟ اخه اکثرا میگن نمیره بالا دیگه😐😐

الهی.. گاهی.. یه نگاهی..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان ۳۵ هفته و۲ روزم.رعایت کردم و کل عید هم خونه موندم.میخواستم یکی روز اینده برم سونو.خواستم ببی ...

اونو دکترتون باید نظر بدن ولی اگه رعایت کردی به احتمال زیاد بالا کشیدن انشالله که وضعیتت عادی باشه 

🎀خدا جونم وقتشه دلم شاد شه 🎀
از کجا میفهمین جفت پایینه ، منظپرم قبل اینکه سونو رفته باشید، لک بینی دارید؟

من لکه بینی نداشتم.ولی جفتم پایین بود.من با سونو فهمیدم.وضعیتم عادی بود.فقط اگه پایین مونده باشه باید سز شم که من از این ناراحتم و طبیعی دوس دارم.وگرنه من مشکل خاصی نداشتم..ولی بضیا لکه بینی دارن و از اون میفهمن جفت پایینه

الهی.. گاهی.. یه نگاهی..