2777
2789

اونایی که برا کنکور سهمیه دارن

به عنوان یه دبیرستانی اگه واقعا حقی بهم تعلق بگیره اصلا حلال نمیکنم!

من اصلا منکر این نیستم که بهشون امتیاز تعلق نگیره

اتفاقا خیلی خوبه

ویزیت رایگان بدن ، ماهانه حقوق بدن ، هزینه کمتر بدن و و و...

امااااا

کنکور بحثش جداست

تو کنکور که یه رقابته...

همین شده که همه مینالن رفتم دکتر هیچی بلد نبود و...

اینا همونایین که با سهمیه اومدن سر کار

شما حاضرین خدایی نکرده بچه خودتون زیر دست کسایی که با سهمیه اومدن عمل بشه؟

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

الان میان میگن حقشونه ولی از گوشت سگ نجس تره 

ولی همین الان پیشاپیش میگم امیدوارم هرکس همچین نظری داره وقتیم که افتاد زیر دست یه دکتر بی سواد بازم همین نظرو داشته باشه البته اگه زنده بمونه 😂😉

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار راحتت کنمدنیا پر از ناعدالتیه سهمیه فقط یکیشه خودتو درگیر نکن

واقعا اعصابم داغونه...

باز نسل ما کمتر شدن

نسل پدر و مادرم افتضاح بود افتضااااح

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

الان میان میگن حقشونه ولی از گوشت سگ نجس تره ولی همین الان پیشاپیش میگم امیدوارم هرکس همچین نظری دار ...

حق بقیه رو خوردن حلاله آره

یا خدااااا 🤦 دقیقا همینا رو امروز داشتم به خواهرم میگفتم 😂🖐️ 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

دقیقا ماداشتیم که تومدرسه درسشون خوب نبودولی یکیشون دندونپزشکی یکیم دکتری قبول شدن فقط وفقط بخاطرسهمیه

من هرچی باخودم فکرمیکنم نمیتونم بفهمم چرابایدسهمیه داشته باشن

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
یا خدااااا 🤦 دقیقا همینا رو امروز داشتم به خواهرم میگفتم 😂🖐️

😂😂😂

حق داری واقعا 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
حق بقیه رو خوردن حلاله آره

انقد چرت و پرت میگن که خودشون رو راضی کنن خودشونم میدونن دارن حروم خوری میکنن یه ذره هم ته دلشون عذاب وجدان دارن برا همین هزار جور دلیل چرت میارن که خودشون رو توجیح کنن 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

دقیقا ماداشتیم که تومدرسه درسشون خوب نبودولی یکیشون دندونپزشکی یکیم دکتری قبول شدن فقط وفقط بخاطرسهم ...

دقیقااا

دقیقاااااااا

دقیقااااااااااااا

بیشترشون حتی اتحاد های ساده ریاضی رو هم بلد نبودن

بخدا این سهمیه تو آزمون های استخدامی و کنکور همش ناعدالتیه جوونی ما با این ناعدالتی سوخت و کاریش هم  نمیشه کرد میدونم اون دنیا هم خدا میگه چون این سهمیه ها جزء قانون کشور بوده پس حق خوری محسوب نمیشه

پدرم جانباز هستن ولی هیچ سهمیه ای نداریم چون نخواست بگیره گفت من برای آخرت خودم رفتم جنگیدم شما برای دنیای خودتون خودتون بجنگین مثل بقیه

واقعا منم سهیمه کنکور قبول ندارم و ب نظرم ناحقی هست

بهشون پول بدن کلاس رایگان بفرستن کتاب بدن معلم خصوصی بدن هرچی میخوان بدن ولی سهمیه ندن مثل بقیه آزمون بدن قبول شدن ک شدن نشدن هم حق کس دیگه ضایع نشه