2777
2789
عنوان

میدونین به نظر من حق خور تربن آدمای دنیا کیان علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 21 پست
دقیقااادقیقاااااااادقیقااااااااااااابیشترشون حتی اتحاد های ساده ریاضی رو هم بلد نبودن

آی گفتی معلم میگفت پاشودرس جواب بده میگفت بلدنیستم صفربزارید هنوزکه هنوزه یادمه 

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
بخدا این سهمیه تو آزمون های استخدامی و کنکور همش ناعدالتیه جوونی ما با این ناعدالتی سوخت و کاریش هم ...

نه از این نترس

خدا حسابی حواسش هست

البته که همشونم بی سوادن

با پنجاه درصد سهمیه هم نهایت دانشگاه دورقوزآباد قبول میشن

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم جانباز هستن ولی هیچ سهمیه ای نداریم چون نخواست بگیره گفت من برای آخرت خودم رفتم جنگیدم شما برای ...

آفرین بهت

یادت باشه حداقل پدرت قراره ثواب خیلی بیشتری بگیره

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

واقعا سهمیه ی علمی هیچ توجیهی نداره

مثلا بچه های هیت علمی چرا باید سهمیه داشته باشن اونا که مامان باباهاشون استادن و‌وضعیت علمیشون خوبه

یا بچه های شهدا و جانباز ! خب میگیم زمان جنگ بودطرف داشت درس میخوند برای کنکور خبر میومد بابات شهید شده یهو‌روحیش خراب میشد خب درست سهمیه بهش بدن 

ولی نه الان که جنگی درکار نیست

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
بخدا این سهمیه تو آزمون های استخدامی و کنکور همش ناعدالتیه جوونی ما با این ناعدالتی سوخت و کاریش هم ...

مگه هر قانونی یعنی حق!

پس عقل چه کاره هست

الان بانک داریم وام میده با ۲۴ درصد سود تو‌ کشور هم‌قانونیه ، ولی عقل و شرع میگه عینه ربا هست 

ادمی که معتقد باشه همچین وامی نمیگیره ، گرفت باید جواب پس بده

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
آفرین بهتیادت باشه حداقل پدرت قراره ثواب خیلی بیشتری بگیره

وقتایی آزمون میدادم قبول نمیشدم اینقدر عصبانی میشدم از دست بابام ک چرا نمیره سهمیه بگیره چقدر آزمون بدم و هیچی ب هیچی

ولی الان ک بدون سهمیه و با تلاش خودم استخدام شدم میگم دیر استخدام شدم پوستم کنده شد ولی حالا سرمو بالا میگیرم میگم زحمت خودم بود حقم بود آه و ناله کسی هم پشتم نیست

اونی سهمیه داره خیالش از خیلی چیزا راحته واسه همین دیگه هیچ تلاشی نمیکنه و این رقابت کاملا ناعادلانه میشه

وقتایی آزمون میدادم قبول نمیشدم اینقدر عصبانی میشدم از دست بابام ک چرا نمیره سهمیه بگیره چقدر آزمون ...

منم همینو میگم

همون اول هم گفتم

من اصصصلا حلال نمیکنم

اگه حتی باعث شده باشه یه رتبه بهتر بشه

حق تماااام کسایی که پشت سرش بودن رو پایمال کرده