بعدش برا ک مثلا گند تمام کتک های نا حقی ک به من زده رو مثلااا جبران کنه گفت دیگه بیهد محلش نمیدم راست میگی یکسره از جادو و جادوگر و ۰۰۰ هم حرف نیزنه من میترسم این ادم نیست از خدا نمیترسه دخترشو سبک نیکنه نمیگه ما زن داریم بچه داریم جلو ما ب دخترش میگه هلوی من مامانی بیا ک خدا تو رو حیف دونسته !!!!!!! و شوهرم گفت ک دیگه نمیرم خونش و ۰۰۰ ولی دقیقا الان یه ماجرایی پیش امد ک بخاطر شرایط کاریش رفت شهر خالشون و جالیه زنگ زد و مادر پدرشم ب بهانه یه قطعه ک بیارن براش برا تعمیر ماشین گفت برن همونجا و من از همون موقع حرص میخرم ک اره این باز میره خوته خالش و میدونستم ک ادمی نیست ک سر حرفاش باشه و بلحوستر و عوضیتر از این حرفاس
خلاصه بازم تشریف بردن خونه خالش و جالبه وقتی زنگ میزدم رد میداد
و اخرشم ک رفت از خونه خالش بیرون به من توپید ک اره بسوز ک هممون دور همیم خوش میگذره زورت داده ایتجا بهم خوش میگذره زورت داده دختر خالم مجرده تو حسود بدبختی من بخوام بگیرمش از تو نمیترسم و حواستو جنع کن ک خودخو بدبخت نکنی و ۰۰۰ منم بدترین حرفهای ک تو عمرم نگفتم نثارش کردم مادر و خواهر و خالشو باباشو همه جاشونو گفتم به شوهرم و الان نیترسم صدامو همسایها شنیده باشن بخدا از خدا میترسم خیلی بی نهایت رگ روانی و عصبی منو از ریشه اتیش زد منم جیغ جیغ هر چی لیاقتش بود گفتم حتی خو عمل جنسیش مسخرش نیکردم ک اره تو اونجات سایز این حرفا نیست و ۰۰۰۰ بخدا موندم این فوشا از کجام در میامد ولی الان دعا کنید کسی فوشامو نشنیده باشه ملت جریانو نمیددنن همسایها نخواهند گفت این زن ب ظاهر نجیب چ بد دهنیه !!💔🍂😓
تهش پیش بقیه من خرابه هستم انگار 💔💔💔💔
کاش فوشای سانسوریو یواشتر میگفتم
الان از این بیشتر حرص میخورم و اینکه مردیکه لاشی یه عادت داره فوشای منو ظبت میکنه برا مدرک ک ب خانوادم بزاره و اونا حمایتم نکنن
و قضیه رم مثلا جوری میگه ک اره من رفتم خونه خالم و دخترتون دخالت کرده