2777
2789
عنوان

هر چی دهنم در امد ب مردیکه گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 44 پست
حداقل وقت میزارید قشنگ توضیح بدید

ممنون از حماییتون    عزیزم فیلنانه نمینویسم ک از قبل اماده کرده باشم    داستان سیاه بخیمه   با کلی سانسور اخلاقی دارم تایپ میکنم ک شماها حالتون از زن بودن و بی عرضه بودن من بهم نخوره    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خالش یه بار خو یه مراسمی ک بعد از مله مبارک بود و عروسی بود منو دیدن گفتن عهههههههه چ سیخ سن ...

دیوانس آدم های اینجوری بیخودی توهین میکنن زندگی بقیه میخوان بهم بزنن از لحاظ عقلی کم دارن

باید بدتر از خودش جوابشو بدی

میگفتی تو هم استخونامو بخور اخه سگا استخون میخورن

خیییلی سلیطس   من هیچی نگفتم تمام جنع   ساکت شدن با این حرفش  و  من   هنگ شدم رفتم بیرون  شوهر عوضی بی صفت نانردم وقتی بهش گفتم گفت  تو دروغ میگی   اگرم گفته  خوب کرده خب ب خودت برس تا چاق بشی ک بقیه مسخرت نکنن  

بچها من بارهاااااا تا دادگاه رفتم و طلاق  ولی خانوادم تهش حمایت نکردن    مجبورم کردن ب زندکی    و ۰۰۰۰۰ خلاصه شوهر نامردم ادمی نیست ک هیچ جوره روش حساب کنم   

بیاین بکم الان چکار کرد و من از چی دارم میسوزم 

خاله شوهر منم چون شوهرم دخترشو نگرفت تا منو دید گفت این چیه گرفتین برا پسرتون ..از اون روز تا الان ک ۱۲ سال میگذره بهش بی محلی میکنم همه جلوش پاش ببند میشن من اصلا نگاشم نمیکنم تا توی ی عروسی خودش اومد پیشم بوسم کرد

ببین نامردی اگه مهریتو از حلقشون نکشی بالا 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

ماجرای حرف زشت خالش   دو سال گذشت و بماند ک تو دو سال چند بار کتک خردم بخاطر خالش ک  دوست نداشتم  دعوتش کنم  و  نمیرفتم خونه مادر شوهرم برا خوش امد گویی ب اون و ۰۰۰   ک شوهرم   همیشه  طرف خالشو داشت و میگفت ت و دروغ میگی    تا اینکه   بلاخره   وقتی شوهرم پیش مادرش و خالش بوده  خالش دوباره از لاغری من و جاریم  ب حالت سر کوفت ب شوهرم و برادر شوهرم میگه شماها رفتین زن   استخون  خلا گرفتین  ادم نبودین لیاقتتون همونان ک من  باید  برم از باسنم بکنم بدم ببرین بدین زناتون بخورن   بلکه چاق بشن   

دخترای   هلوی منو حالا نگاه کنین کف کنین  تا شما باشین عحله نمیکردین  و بعد ب طعنه ب شوهرم میگه بدبخت الان پدلداری مثل سگ  کار میکنی  همه میگن  پدر زن پولدار گرفت مولدار شد  هیچکس  نمیگه  خودت کردی   و   چ بدرد میخرن دخترای پولدار  ارثی ندارن و مردم گول میزنن و ۰۰۰  شوهرم  دو ماه در دوران دانشجویی   خونه خالش بوده و خودشو خییییییییلییییییی مدیون خالش میدونه و خالش هم اینو واسه خودش دوست داشته  ب دامادی بگیره ولی دختراش بچه سال بودن  یادمه ما عقد کردیم دختر بزرگش ۱۳ یا ۱۴ بود   و شوهرم ۲۷ سالش بود    و منه احمق همون اول عقد دیدم خالش لبای شوهرمو میبوسه و گلوشو حتی و محکم میگیره تو بقلش  و جلو روم میگفت    تو مال زنت نیستی   بوساتم مال زنت نیست هیجی براش نمیزارم بعد مثلا لهنشو جوری میگفت ک مثلا دارم شوخی میکنم و من  هیجی   همینجور منگول و خنک هیجی فقط از درون حرص میخردم نمیدونستم واکنش  چی نشون بدم چون اصلااا تو عمرم این مدل ادما رو ندیده بودم     

خلاصه  شوهر عوضیم بهم اعتراف کرد ک اره خالم چقدر بیشعوره و تو راست میگفتی و حق داری    

و بعد ۰۰۰۰

بعدش   برا ک مثلا   گند تمام کتک های نا حقی ک به من  زده رو مثلااا جبران کنه گفت دیگه  بیهد محلش نمیدم راست میگی یکسره از جادو و جادوگر و  ۰۰۰ هم حرف نیزنه من میترسم این ادم نیست از خدا نمیترسه دخترشو سبک نیکنه  نمیگه ما زن داریم بچه داریم  جلو ما ب دخترش میگه هلوی من  مامانی بیا ک خدا  تو رو حیف دونسته !!!!!!!  و شوهرم گفت  ک  دیگه نمیرم خونش و  ۰۰۰ ولی   دقیقا  الان  یه ماجرایی پیش امد ک بخاطر شرایط کاریش   رفت شهر خالشون و جالیه زنگ زد   و مادر پدرشم ب بهانه  یه قطعه ک بیارن براش برا تعمیر ماشین گفت  برن همونجا   و  من از همون موقع حرص میخرم ک اره   این  باز میره خوته خالش و میدونستم ک ادمی نیست ک سر حرفاش باشه  و  بلحوستر و عوضیتر از این حرفاس   

خلاصه   بازم تشریف بردن خونه خالش و  جالبه   وقتی زنگ میزدم رد میداد 

و اخرشم ک  رفت از خونه خالش بیرون به من توپید ک اره بسوز ک هممون دور همیم   خوش میگذره  زورت داده ایتجا بهم خوش میگذره زورت داده دختر خالم مجرده     تو حسود بدبختی من بخوام بگیرمش  از تو نمیترسم و  حواستو جنع کن   ک خودخو بدبخت نکنی  و ۰۰۰ منم  بدترین حرفهای ک تو عمرم نگفتم نثارش کردم مادر و خواهر و خالشو باباشو  همه جاشونو گفتم  به شوهرم  و  الان نیترسم صدامو همسایها شنیده باشن  بخدا از خدا میترسم    خیلی  بی نهایت   رگ روانی و عصبی منو   از ریشه  اتیش زد   منم  جیغ جیغ هر چی لیاقتش بود گفتم   حتی خو عمل جنسیش مسخرش نیکردم ک اره تو  اونجات   سایز این حرفا نیست  و ۰۰۰۰   بخدا  موندم این فوشا از کجام در میامد    ولی الان  دعا کنید کسی فوشامو نشنیده باشه ملت جریانو نمیددنن   همسایها نخواهند گفت این زن   ب ظاهر نجیب چ بد دهنیه !!💔🍂😓 

تهش  پیش بقیه من خرابه هستم  انگار 💔💔💔💔 

کاش فوشای سانسوریو یواشتر میگفتم  

الان از این بیشتر حرص میخورم  و اینکه  مردیکه  لاشی یه عادت داره فوشای منو ظبت میکنه برا مدرک  ک ب خانوادم  بزاره و  اونا حمایتم نکنن 

و قضیه رم مثلا جوری میگه ک اره من رفتم خونه خالم و دخترتون دخالت کرده 

منفجر شدم

🐦

🎄🎃🎈🎈🎈🎈

🎁⚽️

خانمهای گل من شرایط خاصی دارم فقط سکوت میکنم  واقعیت تلخ این همینه که انگار نباید حرف زد حتی اینجا قضاوت میشی یکی نفرین می‌کنه یکی تهمت         و.     ❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐لطفا آرامش خودتون حفظ کنید. با دعوا و فحش و نفرین چیزی درست نمیشه حسادت و کینه و خشم همش از خودشیفتگی هستش قلبم مشکل داره و من دلم آرامش و معجزه میخواد.  من در پناه خدام