2777
2789
عنوان

همکار خانم شوهرم هر روز بهش زنگ‌میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بایه مشاورخانواده صحبت کن که این مسئله راچطورمدیریت کنی

صدالبته که حق باشماست

ولی وقتی رک میگی قبح مسئله میریزه واقاتوروی شماوایمیسته

نحوه بیان ورفتار شمامهمه 

ازمشاوردربرنامه دیوارکه رایگان مشاوره میدن کمک بگیر

منم خیلی پیش میاد همکارا آقا تماس میگیرن،ولی خب کار من طوریه که من اکثر ساعات شرکت ها نیستم ومجیورن ...

کار خود من هم مردونه است و تقریبا تمام همکارام آقان

ولی هرگز حتی یک بار پیش نیومده خارج ساعت کاری زنگ بزنم باهاشون درد و دل کنم 

منم شوهرم ی همکار زن داره مرتب باهاش تماس میگیره 

حتی هر روز میاد جلو در میبرش سر کار 😅

ولی خب تا جایی ک میدونم زن خوبیه مجرده

چون تماسای شوهرم ضبط میشه چند بار گوش دادم هیچ صحبتی غیر کاری نداشتن 

بجز آخرین صدایی ک گوش دادم 

شوهرم چن روز نرف سر کار خانمه زنگ زد گفت کجایین اقای فلانی دلمون براتون تنگ شده البته شوهرم فقط دلیل نرفتنشو گفت

مجرده و سنشون هم تقریبا هم سن همسرمه

اه واقعا نمیدونم بهت چی بگم چون تجربه ای ندارم.

لال شم بهتره تا چیز اشتباهی بهت بگم و زندگیت بهم بریزه

فقط رسواگری راه ننداز. پیش خانواده خودت یا همسرت یا اون زنیکه احمق، چیزی نگو نزار کسی بفهمه تا یه فکر اساسی کنی

بنظرم از روانشناس کمک بگیر

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

عزیز دلم چقدر شما باادب وصبوری!

چن تا سوال؟

تا قبل اینکه با این خانمه صمیمی بشه حست بهش چجوری بود؟عاشقشی یا از روی تعهد و عادت باهاش زندگی میکنی؟

تو زندگیتون با ملاک هات همخونی داره؟از کنارش بودن احساس لذت میکنی؟باهاش ارامش داری؟

حس ت کاملا درسته، چون وقتی یکبار گفتی خوشم نمیاد هزارتا راه داشت که جوابش رو خارج ا تایم کار نده، راحت ترینش اینه بعد کار گوشیش رو خاموش کنه فرداش بگه شارژ گوشیم تموم شده بود، زنگ زد شما جواب بدی بگی مثلا حمومه بیرونه من دیدم شما همکارش هستید و خارج تایم کاری تماس گرفتید گفتم شاید کار واجبی دارید جواب دادم، امرت ن رو بفرمایید من بهشون میرسونم 

خلاصه شوهرت نخواسته رابطه خارج از کار رو قطع کنه 

شما هم نیپیچ به خیانت، بگو فارغ از خیانت من دوست ندارم این رفتارت رو و شدیدا بترسونش از اینکه اگر ادامه بدی زندگی مشترک خوبی نخواهی دید از من 

خلاصه تا اولشه بدون اینکه حرمتی از بین بره و وقیح بشه در این رابطه، سر و ته ماجرا رو قیچی کن 

اگر زورت میرسه و کلا طبق صلاحدید خودت بهش بگو ادامه داشته باشه خودم با اون خانم صحبت میکنم و... 

از طرفی حواست باش جوری نشه که گیر بدی، بعد رابطه س رو مخفی ادامه بده 

ولی ینظرم خوبه ک همکار خانومش با کمال احترام بگی

اون خانم تا جایی ک شوهرم بهم‌گفته میدونه ک من از این تماسا خوشم‌نمیاد 

از روزی گ زنگ‌زد و صدای منو شنید ک گفتم تو مگه ج قدر خونه ای ک روزی دو ساعت هم این خانم زنگ‌میزنه دیگه وقتی زنگ‌میزنه ب همسرم میگه میدونم خانمتون الان ناراحت میشه باز ولی چاره ای نبود و واجبه و... ولی همش چرت و پرت و خاله زنکیه

ب نظر من شوهرمه ک باید این تماسارو بخواد قطع بشه نه اون خانم  یا من

تا وقتی شوهرم نخواد اون خانم تماس رو میگیره 

حالا حرف زدن من با اون خانم دردی رو دوا نمیکنه چون اصل موضوع ک شوهرمه نمیخواد قطع بشه تماسا