2777
2789
عنوان

دلیل عدم تفاهمـ مـادر شوهرا و عـروسا چی می‌تونه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 105 پست
حسادتعقده های گذشته رو خالی کردنالان من خودم بی خود و بی جهت خواهر شوهرم بلاکم کرده😐 درصورتی که هفت ...

حسد!!!! چه ویژگی مزخرفی!.

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذا برم از نعنا بپرسم بیام

لا حول و لا قوه الا بالله 

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

من فکر میکنم این وسط نقش اون مرد بینشون خیلی مهمهمرده که ممکنه همچنان همه توجهش به مادرش بمونه و یا ...

دقیقاً. اما مادر هم لازمه که درک داشته باشه! یعنی دو طرف

مدیریت نداشتن و نابلدی اون آقا که یه نقش پسر و یه نقش همسر داره باعثش میشه در واقع رعایت نکردن توازن ...

یعنی جسارتا  مادر از توجه فرزند نسبت بهش ،گستاخ میشه؟!

بیشترش مدیریت بد پسره یا بقول شما مرده هست و رفتار عروس

دو نفر میشناسم

یکی جلوی مادرش احترام زنشو داره ولی زیاده روی نمیکنه البته خود خانم هم سنگین رفتار میکنه مادرشوهره دوسش داره

اون یکی جلو همه دولا شد جوراب زنشو پاش کرد و رفتارهای اینچنینی بازنش ولی بااخم با مادرش حرف میرنه و اصلا نودشو انکار فروخته به خانواده زن و زنش خیلی بی پروا جلو همه قربون صدفه مرده میره و سبک بازی و زبوندرازی میکنه تا حدیکه در مورد سهم زمین و ازث و میراث تو دوران عقد صحبت میکرد  مادرشوهره متنفره ازش

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

حسادت مادرشوهر 

و لذتی که از دعوای پسرش با عروس میبره

بی رحمیش

اگر دخترای خودش زشت و فقیر هم باشند که بدتر حسادت میکنه 

کلا چشم ندارن ببینند پسرش و عروس با هم خوشند

با هم سفر میرن 

بی ذاتی مادرشوهر 

بدجنسی خواهر شوهر 

خدایا سایه مادر عزیزمو بالاسرم نگه دار   آمین
معمولن پسرهای ایرانی موقع ازدواج آماده‌ی جدا شدن از خانواده نیستن، مادر ها هم آماده‌ی رها کردن پسرشو ...

یعنی چی که محبتش رو از پسرش جبران کنه .! 

مگه بچس؟!!!

چون اکثرا از شوهر محبت ندیدن از پسرشون مهر طلبن 😕🌹

عجب !!!