2777
2789
عنوان

دلیل عدم تفاهمـ مـادر شوهرا و عـروسا چی می‌تونه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 105 پست

مادره بعد از اینکه عروس دار شد یادش میاد ک اع پسر منه

من بزرگش کردم چرا یکی دیگه ازم بگیرتش چرا برای یکی دیگه طلا و گل و ماشین خونه بگیره

چرا زنش براش غذا بپزه پسر منه خودم میپزم

هرکی مخالفه ریپ نزنه 😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سختی هایی ک مادرشوهر کشیده و میبینه عروس ندارهمقایسه رابطه خودش و شوهرش با رابطه پسرش و عروسش جبران ...

واقعاً.؟!!!! حسادت در مورد زندگی فرزندش؟!!!!!

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

و اینکه خانما مادرشوهر پدر شوهر رو پدر مادر خودشون نمیدونم و همچنین بالعکس بگذریم از این چیزا تو این دوره زمونه همه خودشونو عقل کل می‌دونن ومیخان برتری فکری خودشونو به دیگری تحمیل کنن

مشکل همینه که میخوای دلال محبت بین عروس ومادرت بشی باید بدونی هیچ گاه این دو نفر هم رو دوست نخواهند داشت تنها احترام حکم فرما هست اگه بخوای زیاد صمیمیشون کنی خودت میسوزی واز چشم خانومت میافتی 

چون مادرشوهرا حسودن چشم ندارن ببین پسرشون با یه دختر غریبه خوشبخته

چطور ممکنه که مادر چشم دیدن خوشبختی پسرش رو نداشته باشه

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

حسودن..... خودشون ناسازگاری شروع میکنن فتنه راه میندازن و خودشونو از چشم میندازن....مادرشوهر من علنی زهرشو میریخت و قشنگ معلوم بود سوخته... خوشحالم ک قطع رابطم و انرژی منفیش رو حس نمیکنم. پسرشم میره سر میزنه میاد میخواست خوب باشه.... دختر خواهرشو گرفت برا پسرش و مارو دور کرد الانم بره با همونا جمعش کنند 

من میخوام نطرمو به عنوان دختر ۲۳ساله پدرم اعلام کنم 

ببخشید انقد صریح میگم ولی بنطرم  علتش اینه که پسرای ایرانی هممممممشونننننننن بچه ننن و وابسته به مادر و خواهرشون 

این مسئله توی هرفردی وجود داره حالا چا کم چه زیاد 

وقتی پسر زن میگیره ، مادرشوهر فکر میکنه عروسه پسرشو ازش گرفته 

و  چون تو جامعه ما وقتی پشر زن میگیره تااااازه برای خانوادش عزبز میشه ،عروس فکر میکنه مادرشوهرش قصد داره شوهرشو ازش دور کنه

پدر من حدودا ۵۶سالشه ولی به شدتتتتتتت بچه ننست 

جریانش تاپیک اخرم هست 

همین طور ولمون کرد رفت گفت دیگه بر نمیگردم 

و..... 

اونم فقط بخاطر خواهر و مادرش 

باور کنید قشنگ منو فروخت به خواهرش و مادرش 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘