2777
2789
عنوان

خواهر کوچیکه همسرم بهم علنا گفت بز

| مشاهده متن کامل بحث + 4797 بازدید | 130 پست
نمیدونم والا اصن تو گوشیش چه خبره که این یهو قاطی کردهمسر من کلا اعتقادی به حریم شخصی نداره تو این م ...

اقا راستش رو بگو، ته دلت یه مقدار خنک نشد که شوهرت بهش گیر داد؟ برای همینم دخالت نکردی؟ احتمالا با خودت نگفتی چون خیلی پرروئه حقشه ادب شه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلش شوهر میخواد حسودیش میشه

نه بابا اخه کی تو این دوره اونم سن ۱۷ سالگی به شوهر فکر میکنه 

کلا تو این سن همه همینن یه خورده عصبی اصلا خودشونم نمیدونن با خودشون چند چندن خودم ۱۹ سالگی واقعا این مورد رو حس کردم که ارامش روان بیشتری دارم کلا آدم آروم تریم 

نمیدونم والا اصن تو گوشیش چه خبره که این یهو قاطی کردهمسر من کلا اعتقادی به حریم شخصی نداره تو این م ...

حرفش زشت بوده ولی حق داشته به هم بریزه.من گوشیمو برا دور زدن تو گالری برا اینستا گردی یا هرکاری میدم دست خانوادم.ولی وقتی کسی به قصد چک کردن بیاد سمت گوشی قطعا بهم برمیخوره چون حریم شخصی منه.همه چیم توش پاکه پاک ولی بحث غرور آدمه

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

کار همسر شما هم درست نبوده که جلوی شما بهش گفته گوشیش رو بده چک کنه، اگه قراره کسی چکش کنن پدر و ماد ...

مامانش چک نمیکنه

باباشم اهل این کارا نیس

اینم چک کنه بهش چیزی نمیگن

میگن داداش بزرگشه حق داره

طرف دختره رو نمیگیرن کلا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بخدا نمیدونیم از حرفا چقدر بعد توو زندگی تون اثر متبت داره! چرا؟! همین حرف رو بهونه کن تا حد امکان ازشون فاصله بگیر، کم برو خونه شون، بچه که نیست توو 17 سالگی این حرف رو زده مامانش باید میزد توو دهنش و از دلت در می‌آورد 

والا اصلا دشمن خونی هم باشن زن باید از زن دفاع کنه

کی گفته باید دفاع کنه؟؟؟

خواهر و برادر خودشون می‌دونن تازه مادر هم سرویس بوده اومد بیرون میتونست از دختر دفاع کنه

اصلا نباید دخالت کرد

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
نهکاریش ندارمحوصلم به نوجوون بلوغی نمیکشه

گاهی وقتا سعی کن کوتاه باهاش صحبت بکنی 

همین صحبت نکردنا باعث میشه فکر کنه که شما از اون خوشتون نمیاد و یه گاردی میگیره نسبت به شما

چه بی شعور 

من 18 سالمه تقریبا هم سنای خواهر شوهرتونم،ولی عاشق عروسمونم،به خودم هیچوقت اجازه نمیدم حتی اگه اون بد باشه ذره ای بدی کنم بهش 

میدونی چیه؟اینا به ذات و تربیت بچه برمیگرده ،شاید مادرش هم اینطوری باشه

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

عزیزم به خاطر سنشه منم ۱۷ سالم بود خیلی اخلاقم بد شده بود اصلا یه وحشی بودم 😂تا هم بهم چیزی میگفتن ...

این آخه از ۱۴ سالگی همین بود

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه