2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره چند بار زنگ زده باشی 

شوهرت در اون لحظه کجا بوده باشه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
نمی دونم والا تو موقعیتش قرار نگرفتم ولی خب چون می خوام اولویت اول همسرم باشم شاید ناراحت بشم

اولویت ؟

چه لزومی داره همکار خانم گوشی همکار آقا رو جواب بده وقتی داره زنگ میخوره یعنی خیلی باهم ندارن ؟صمیمی ان

بستگی داره چند بار زنگ زده باشی شوهرت در اون لحظه کجا بوده باشه

اگه هزار بار هم گوشیش زنگ بخوره حق نداشته جواب بده 

والا من شوهرم گوشیش زنگ بخوره حتی بهش نگاه هم نمیکنم چه برسه جواب بدم 

این دیگه خیلی راحت بوده که اینجوری کرده 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_suty.jpg

من همین امروز گوشی صاحب کارم دستم بود برای آماده کردن سفارش ها که تو پیامک هاش بود.. همون موقع هم زنگ خورد جواب دادم . که بگم صبر کنید گوشی رو ببرم بهشون بدم.. دیدم خانمشه.. پیش میاد خب.. 

دیگه از این مشکوک تر

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂