2777
2789
تو اکثر محیط های کاری صمیمیت خاص کاری در عین رقابت وجود داره که قصد خاصی توشون نیست اما اگر مدیریت ن ...

به خاطر همین هم اکثر مردها دوست ندارند زن شون بره سرکار 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اکثر محیط های کاری صمیمیت خاص کاری در عین رقابت وجود داره که قصد خاصی توشون نیست اما اگر مدیریت ن ...

نه دیگه در این حد صمیمیت 

حد و حدود باید رعایت بشه 

وقتی طرف تلفن همسر من و جواب میده کلی مشکل و ناراحتی پیش میاد چون از قبل تاکید کردم که اوکی همکارت خانمه و... این ها رو رعایت کن 

از همسرتون پرسیدید چرا اون خانم جواب داده؟

پرسیدم توجیهات مسخره آورد که عذر خواهی کرده 

جالبه میگه اگر تو بودی جواب نمی‌داد چون تلفن ثابت بوده جواب داده 

نه دیگه در این حد صمیمیت حد و حدود باید رعایت بشه وقتی طرف تلفن همسر من و جواب میده کلی مشکل و ناراح ...

دقیقاااا 

من حتی با فامیل مون تو یک اتاق همکاریم یک بار تو محل کار به اسم کوچبک هم صداش نزدم و رسمی رسمی ام باهاش 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

دقیقا بعد توجیح همسرم اینه که شما تو نبوده که تلفن ثابت بوده جواب داده یعنی اگر من بودم جواب نمیداده

گوشی همراهش میگی یا تلفن ثابت ؟

اسی من اشتباه متوجه شدم ؟

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_suty.jpg

پرسیدم توجیهات مسخره آورد که عذر خواهی کرده جالبه میگه اگر تو بودی جواب نمی‌داد چون تلفن ثابت بوده ج ...

این یکبار رو کوتاه بیا اتفاق خاصی نیفتاده و تقصیر همسرت نیست بعضیا حدوحدود خودشون رو دیر متوجه میشن

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
این یکبار رو کوتاه بیا اتفاق خاصی نیفتاده و تقصیر همسرت نیست بعضیا حدوحدود خودشون رو دیر متوجه میشن

چاره دیگه ام ندارم مجبورم بگذرم ازش مطمعنم 

ولی میگم باهاش صمیمی برخورد کردی که گوشیتو جواب داده

چاره دیگه ام ندارم مجبورم بگذرم ازش مطمعنم ولی میگم باهاش صمیمی برخورد کردی که گوشیتو جواب داده

نه الزاما اینجوری نیست بعضیا خیلی زود جوگیرمیشن و تریپ داداشی با همکاراشون برمیدارن غلط هستش ولی جدی برخورد کن همسرت مطمئنا تذکر میده بهش

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم