2777
2789
عنوان

اگه جای من بودین چه میکردین

636 بازدید | 40 پست

یه دختر دارم یه ساله نشده شوهرم خیلی بد اخلاق و بددهنه کتکم میزنه فحش به پدر و مادرم میده. خودش دانشجو هس خرجشو من میدم به جز نصف اجاره خونه کل مخارج خونه با منه چه کنم؟

اول سواله منو حواب بده.چرا بچع دار شدی؟؟؟

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چي بگم چرا اين شرايطو قبول كرديد از اول

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!
خرجشو نده ،درخواست نفقه کن تا آدم بشه

میگه ندارم . پس برو بشین خونه پدرت . نمیدونم هیچی بلد نیستم . الان درخواست نفقه کنم چطور باید انجام بدم .بیشتر توضی میدین

سلام خانومی شغلت چیه ؟  .چند سالته ؟شوهرت چند سالشه ؟ چند وقته ازدواج کردی ؟

امیدوارم بتونم راهنماییت کنم

برای سلامتی خانوادم و نی نی تو دلیم صلوات بفرستید.اجرتون باآقا امام رضا

من نمیدونم چجوری با این عتیقه ها ازدواج میکنید

شوهر کردی یا زن گرفتی؟؟؟

تازه فحشم میده کتک هم میزنه

؟؟؟

ببخشید البته 

بزن درکونش پرتش کن بیرون 

خوشحال و شاد و خندانم .................... قدر دنیا رو میدانمممممم :)))))))))))))))))))
میگه ندارم . پس برو بشین خونه پدرت . نمیدونم هیچی بلد نیستم . الان درخواست نفقه کنم چطور باید انجام ...

برو دادگاه  ،مشاور داره ازش بپرس،کمک بگیر منم خوب بلد نیستم ولی خوب میتونن ادبش کنن

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

شما هیچیه زندگیت نرمال نیس گناه نداره اون بچه ک بچه دار شدید؟؟

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست